• caja

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Min-Ah

    Vore toppen om du kunde kolla lite. Hade tänkt mig 3 mm i ganska mörk vinröd... om du tror de har något som passar så tar jag nog en sväng ut där nästa vecka. :)

    Låter jobbigt det där med håret, önskar jag kunde dela med mig så du fick några av mina lockar. :) Tur iaf att hon gick med på att fixa till endel, har man betalt så pass för det borde de ha någon sorts garanti tycker man juh..

  • caja

    Paulinas

    Verkar ju tyvärr inte som snön tänkt försvinna riktigt än, men som sagt.. behöver du hjälp med hjärtana är det bara att säga till.

  • caja

    Var förresten i Lund idag och köpte stämpelfärg och pulver till inbjudningarna.. så nu hoppas jag bara få rätt kort denna gång så jag kan sätta igång ordentligt. :)

  • caja

    Min-Ah

    hallåj.. du kanske missade mitt senast innlägg, men då får du det igen. :D

    Min-Ah

    Vore toppen om du kunde kolla lite på satinband åt mig. Hade tänkt mig 3 mm i ganska mörk vinröd... om du tror de har något som passar så tar jag nog en sväng ut där nästa vecka.

    Låter jobbigt det där med håret, önskar jag kunde dela med mig så du fick några av mina lockar. Tur iaf att hon gick med på att fixa till endel, har man betalt så pass för det borde de ha någon sorts garanti tycker man juh..

  • caja

    Gorde lite provtryck igår.. var inte så svårt faktiskt. Det klurigaste var att få bort allt pulver som inte satt i trycket. Inte så snyggt om man har vinrött tryck på vitt papper och en massa färgstänk rut hela trycket. Men, får hoppas att övning ger färdighet. :)

  • caja

    Min-Ah

    Ja.. jag kommer nog behöva rätt mycket räknade jag precis ut.. runt 180-200 meter. Vet inte alls hur mycket det är på en rulle. :)

  • caja

    Hallåj!

    Lördag, 11 på Duvanders blir kanonbra! Så räkna med mig där.

    Min-Ah
    Ska se om provbiten kommit idag, men den borde ju dyka upp innan lördag iaf. :)

    Paulinas
    japp... några meter ska vara till program, tack-kort och lite sådant. Så tror inte det är några problem att göra av med alla de metrarna.

    mermaid
    Välkommen hit!! Alltid skoj med lite nytt folk här (tycker jag som själv är ny iaf. ;) )

  • caja

    Min-Ah

    Kommer nog inte hinna hem och se om det ligger ett brev innanför dörren innan dess. Men det är ingen jättepanik för min del, eftersom jag ännu inte fått besked om hur det blir med inbjudningskorten, det kan nog tyvärr dröja till nästa vecka. :(

  • caja

    Min-Ah

    Hej tjejen! Har precis mailat dig :)

  • caja

    Amy 1

    Det verkar som vi har liknnde plan vad det gäller ringarna. Funderar på att göra min hos en guldsmed i Hässleholm (Selanders) och ska också ha en klassisk guldring med en rad briljanter som går längs hela ovansidan av ringen. Har varit där och kollat lite. Runt 5000 trodde han det skulle gå på, hur mycket landande din på? Har även jag funderingar på att smälta ner förlovningsringen och göra om den, då den är lite för bred så jag kan inte riktigt ha en vigselring i samma bredd, skulle bli alldeles för mycket på fingret, men det har jag inte hunnit prata med dem om än.. så undrar såklart vad du skulle få ge för det oxå? Vet inte riktigt vad det är för guldsmed ni pratar om här, men något som känns viktigt för mig är att om jag gör om förlovningsringen, att det är samma guld som används i den nya. Vet du om de gör så någonstans här i staden? Många frågor där.. men blev så inspirerad när jag såg att du var på samma linje som jag. :)

  • caja

    Är så glad här!.. fick mail om att mina inbjudningskortspapper är på väg.. igen. Hoppas verkligen det är rätt denna gång. :)

  • caja

    Hallåj tjejer!

    Imorgon (fre) kväll är jag utkickad hemmifrån. så jag tänkte höra om det är någon/några som känner för att ta en liten middag nere på stan?

    Om inte, så syns vi ju iaf på lördag. :)

  • caja

    Paulinas

    Inget spännande alls för min del tyvärr. Nicke ska ha några jobbarkompisar hemma och "värma" lite innan de ska ut på aktiviterter.. så jag måste roa mig mellan typ 17-20 iaf. Mig kvittar det vart vi är, bara jag får middag i magen och lite sällskap så är jag helnöjd. :)
    Säg bara vad som passar dig bäst, så kör vi på det.

  • caja

    Tja.. kikllfest och killfest, det är ju egentligen jobbfest, men då det bara är grabbar så kan man ju ana hur det blir, så ska jag vara ärlig har jag ingen direkt lust att vara hemma då heller. :)

    Paulinas

    Pizza och film blir alla tiders det! Borde utan problem hinna till 17 oxå (ska förbi biblioteket en snabbis innan bara, men det borde gå fort) så då syns vi då!

    Min-Ah

    Låter riktigt jobbigt med diabetesen där, har du haft det länge? Min pappa fick diagnosen för ca ett halvår sen, och han har fått ändra sina levnadsvanor ganska drastiskt, men det tycker jag ifs bara var bra för hans del :) men det kan inte vara en lätt sak att lära sig leva med.

    Marie (inte min tur än)

    Det är så härligt att höra någon som är så nykär. Blir alldeles glad jag. :)

  • caja

    Jag kommer nog se till att få både hår och make gjort på samma gång (helst naglarna också) men jag har inte hittat någon som jag bokat än.

    Bröllopsnatte ja, så mysigt det ska bli!! Om ni vill se vart vi ska spendera den, kolla in länken

    www.torpapensionat.se/_private/rum.htm

    Och gå till General William Booths rum längre ner på sidan.. det gröna.

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!