• Gumsigos

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej Töserna!

    Här e ja!

    Lite pirrigt va det men det va OK. Super trevliga allihop! Har redan kommit väl in i jobbet. Ska bli kul. E dock super trött, ingen sömn i natt alls, först det ena o sen det andra.... lite nervös för jobbet o sen bröllopsdrömmar (tror ja) som ja vaknar o yrar av... :S o så en snarkande Hund!

  • Gumsigos

    Hej Grisaknorr kul att du äntligen skriver lite. Se nu till o kurerera dig redigt så du orkar me barna. Vi kan alltid göra om vandringen om den blir lyckad :) Det kommer fler tåg.

    Himla synd att bröllopet blir inställt. Hur känns det mellan er? Hoppas allt blir bra!

    Här kommer en BAMSEkram till dig i alla fall!

  • Gumsigos

    Nu vill jag veta hur många som kommer i morron så ja vet. Ska vi ses kl.13.

    Ta med egen liten fika som vi tar i skogen, så äter vi midda hos mig när vi kommer tillbaka. Glöm inte varma kläder o bra skor :) Har ni barn som orkar hänga me får de gärna följa med :)

    undrar ni nåt kan ni nå mig på mail eller msn på tjopppsan@hotmail.com

  • Gumsigos

    Nån mer som kommer/kommer inte? Hoppas nån mer kan :)

  • Gumsigos

    Eftersom så många har fått förhinder eller blivit sjuka ställer känns det som vi får skjuta på det. Himla synn ja såg verkligen fram emot det...

    Hoppas att vi hittar nån annan da som vi kan träffas allihop!!

    Ha det gott o krya på er sjuklingarna!
    Kramis!

  • Gumsigos

    Paulinas: Helt ok att ni inte kom, även om ja hade sett fram emot att träffa allesamman. Ble ju till slut ingen som kunde så det kändes inte lönt.

    Jag klarar mig bra utan choklad maskinen även om vi har en på nya jobbet. Går o tar lite te i bland bara ;) men det e ju kalorifattigt så det gör inget :D Ska egentligen väga mig i dag men helgerna e jobbiga me massa gott nu vid jul.... :( men å andra sidan har ja jobbat hårt o burit tungt i helgen så det jämnade ut sig på slutet.

  • Gumsigos

    Vi har faktiskt gått igenom hela bröllopet o nästan kommit fram till att vi kan göra så mycket vi kan just nu. Små grejor finns ju alltid men jag känner just nu ingen panik.

    Vi mailade Löderup i går och bokade o gav de en massa frågor o svara på, men det känns skönt att ha fixat lokalen, o med det slapp ja massa. De fixar en massa som dukning och dekorationer o sånt. De tar ju mat o tårtan me.

  • Gumsigos

    Kvar e o beställa kläderna, o sen att bestämma allt i detalj, när vad ska hända hur+hur alla dekorationer ska se ut; till kyrkan, buketterna och bordsdekorationerna, + vigselprogram, festprogram och placeringarna.

  • Gumsigos

    Vi kan ju ta me själva Marie, så slipper du tänka på det. :)

    Hoppas vi me klarar oss o blir friska. Jag känner mig bra än så länge, men åker väl dit så det visslar om det. Mia va ju sjuk när vi träffa henne, du e förkyld, Klas e förkyld o tjejen ja ska vicka för e me förkyld. Så det e väl helt otroligt om ja klarar mig... :(

  • Gumsigos

    Vi kommer gärna på lördag, ska bli kul. Säg till om det är nåt vi ska ta med oss bara :)

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!