• Paulinas

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Min-ah, har du möjlighet att lägga ut det nya fotot så att man får se? Kul att ni börjar få ihopa lite bröllopskort som ni är nöjda med! Ses vi hos Marie imorgon?

  • Paulinas

    Amy,

    Jättefin slöja! Precis den längden vill jag också ha om jag ska ha slöja! Fast med ännu tunnare kantband om det är möjligt? Passar bäst till min typ av klänning.

  • Paulinas

    När var det du skulle till frissan? Lova att berätta efteråt om hur det blev och kändes!

  • Paulinas

    Det verkar vara många som kan den 14:e, kul! Då kan väl alla boka den dagen så att det säkert blir en träff då!

    Marie och Gumsigos, tack för en trevlig kväll!

  • Paulinas

    Oj, vad ni har hunnit skriva mycket på ett par dagar! Jag har varit så uppe i julförberedelserna att jag inte hunnit med BT... får inte hända igen! :)

    Håller med övriga Amy, att din frisör verkar super!! Jag har inte tagit tag i det än, har en i åtanke, men om hon inte kan ska jag nog höra av mig till din frisör.

  • Paulinas

    I helgen fick jag nog något liknande kalla fötter inför bröllopet. Jimmy hade somnat och jag låg och funderade lite... efter nyår är det bara 5 månader kvar, det är ju ingenting! Innan har det kännts som så långt fram att det inte varit riktigt verkligt.. men nu helt plötsligt händer det liksom! Jag vill verkligen leva resten av livet med jimmy, det är absolut inte det, men plötsligt blev jag så himla NERVÖS över hela grejen... någon annan som känner igen sig?

  • Paulinas

    Marie,
    verkligen tråkigt att du och joakim har problem, hoppas verkligen att ni löser det på ett sätt som är bäst för båda! Förstår att det är jobbigt att inte träffas när man är nykär... då vill man ju vara tillsammans varje vaken timme! eller minst ett par kvällar i veckan :)

    Du måste nog låta joakim få sin tid att fundera lite... super jobbigt jag vet, men det är nog enda lösningen.

    Håller tummarna för er!

  • Paulinas

    Ja, precis Amy! Just den där känslan att "shit, det är ju snart!" :)

    Jag hade nog lagt till en del på längden, lätt att fixa hemma sen ju. Däremot hade jag varit försiktig med att ange mindre mått än vad jag hade haft när jag beställde, värre att fixa!

  • Paulinas

    Jag ligger lite nere med bröllopet, men efter nyår ska jag göra klart mina inbjudningar, ska bli kul! Folk börjar fråga efter datum nu så det känna som om de väntar på inbjudan! Hoppas att många av våra vänner och familj kan komma!

  • Paulinas

    Marie,

    Hört något från joakim? Behöver du prata så var inte rädd för att ringa eller komma upp!

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!