• gnizz

    Stenungsund 2006 Del 2

    HeWi
    Vi har rest runt en hel del i Thailand och det var jättekul förutom phuket då som var väldigt trist (för oss ivf), den största baksidan jag kommer på så här på rak arm är det höga andrahandspriset på böcker :)

    Våra planer har vandrat från Thailand, Marocko, Gambia, Tanzania, Kenya, Venezuela och just nu står vi på indien. Återstår bara att se om lite efterfoskningar på detta land kan ge oss en resa till slut, det börjar ta på resemål nu :(

    Någon här som har koll på indien?

  • gnizz

    Hej på er,
    vi har legat lite lågt ett litet tag nu med planering i väntan på att se om vår budget gick ihop innan vi börjar läsa i Januari. Lyckligt nog ser det (peppar peppar) ut att gå ihop, så nu ska det fixas fotograf, resa och hotell innan nyår.

    Några bra tipps på sviter i gbg med Jacuzzi som inte spräcker budgeten allt för mycket ;)

  • gnizz

    är det någon som vet vad en underkjol med ringar kostar på ett ungefär?

  • gnizz

    Linslus
    Vi har än sålänge tänkt att åka ifrån festen vid kl 21 eller så och ta in på något fint hotell i Gbg. Om vi har tur så kan vi åka bort några dagar direkt efter det annars blir det tillbaka till skolbänken om vi har otur :(

  • gnizz

    En katt bland hermelinerna.....
    Hej,
    bara så ni vet så tar jag över denna aliasen helt nu och så får min B2B skaffa en ny när hon vill skriva något. Det är ändå jag som är mest för planering :)

    Vi var ivf i Gbg idag och träffade Beatrice Larsson och hennes bommuls dotter (hennes form av plast dotter) som studerar till fotograf, hon är också med och fotograferar i studiesyfte vilket e kul. Beatrice var jättemysig och det känns som att det blir hur bra som hellst. Riktiga kort, svartvit och färgfilm, kreativ och nytäkande fotograf som dessutom verkar vara riktigt duktig på att göra håruppsättnignar och lägga smink. Man får alla råkopior och bilderna på en CD.

    Skönt att äntligen fått fixat detta...

  • gnizz

    Linslus
    Det har varit lite varierande, vi har liksom delat lite på det hela. Nu sitter vi på modem så det senaste är det jag som har varit flitigast. Men på lördag flyttar vi till vår ny lägenhet så då ramlar hon kanske in här med under egen alias... :)

  • gnizz

    Fick igår reda på att utbildninge jag ska läsa till hösten startar måndagen efter vi gift oss, sådär kul...
    Får väl bli svit i Gbg, ta hyrbil på söndagen till Std och plocka upp eventuella presenter och sånt och åka hem till Karlstad. Inte riktit som jag hade tänkt mig.
    Räknade inte med att skolan skulle starta 7 Augusti direkt :(

  • gnizz

    Linslus
    Skolan startar med 4v FiskeCamp, det är en KY utbildning inom fisketurism och fiskevård mm. som startar då.
    Det får nog bli en weekend någon gång, min B2B läser på högskola då så man får ju hoppas att man kan får passat in någon långhelg i höst....
    Allt går ju att lösa och saker smakar oftast bättre när man får kämpa lite för dem. :)

  • gnizz

    Augustibrud-06
    Vi har varit på Ströms i Gbg och kollat på Svagt kritstreckad kostym till mig och man får en Tiger för 3900 så vi hoppas klara oss på 4500 totalt.

  • gnizz

    Hemligt
    Grattis, det är så att man längtar och blir inspirerad.

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2