Inlägg från: sept.brud-06 |Visa alla inlägg
  • sept.brud-06

    Stenungsund 2006 Del 2

    Hej allihopa!
    Vad kul att se att det är så många som ska gifta sig här i Stenungsund i sommar. Jag och min sambo bor här sen 1,5 år och har hastigt och lustigt bestämt oss för att gifta oss i september. Men det här med lokaler verkar vara en riktig djungel.. Vill gärna hänga med här i tråden o utbyta lite tips och ideer.

  • sept.brud-06

    Hej!
    Augustibrud -06: Tack för välkomnandet. vi hade tänkt någon form av lokal/bygdegård där vi kan ha egen mat och dryck. vi vill ha catering för varmrätten eller möjligtvis en buffé. vi kommer att ha runt 100 gäster så det får inte vara för litet. Men jag vill inte ha en stor ödslig lokal med lysrör i taken heller. Inte lätt detta...

    Är det någon som har erfarenhet av Ljungskilegården?

    Jag har precis läst igenom hela tråden, vilket gott gäng ni verkar vara.

    Vi vet inte datum ännu, bestämde oss igår för att vi skulle gifta oss i höst. Så nu är det budgettankar för hela slanten.

  • sept.brud-06

    Hemligt (fast inte längre)

    Vad kul att höra att du gillar Ljungskile gården. Den är en av de väldigt få lokaler jag har lyckats hitta, med tanke på att vi har många gäster och vill ha egen mat. Toppen att det var så billigt också. Jag ska ringa dit på måndag och höra mig för.

    Har du någon fin kyrka att rekommendera också? Det blir kanske lite bökigt att först gifta sig i Stenungsund och sedan bege sig dit. Vi funderar på att gifta oss i Stenungsunds kapell, ev 16 september

  • sept.brud-06

    Hemligt (fast inte längre)

    Har du någon aning om det finns musikanläggning man kan använda på Ljungskilegården? Vi kommer inte ha råd med ett liveband, så det blir skivor..

  • sept.brud-06

    Nu är det äntligen klart!!!
    Det blir nu vigsel den 26 augusti i Stenungsunds kapell och sedan har vi festen i Ljungskilegården. Känns otroligt skönt att det har gått i lås.

    Hemligt (fast inte längre)
    Tusen tack för tips på kyrkor. Jag var helt inställd på Ljungs kyrka, men så visade det sig att alla som jobbar i församlingen åker på jobbresa just denna helg!!! Helt otroligt. Sen var gården upptagen hela september. Så det fick bli en kompromiss med vigsel i Stenungsund. Tror det blir bra ändå..

    Tänkte också bege mig till mässan med min blivande i helgen. Ska bli jättekul. Vi har bokat Caroline från Älvfoto att ta kort, och de skulle ställa ut på mässan.

  • sept.brud-06

    gnizz
    tack för kyrkotipsen från dig med!

  • sept.brud-06

    Nej du är inte äldst Hemligt (fast inte längre) Jag fyller 30 i maj.. inte helt jätteung längre!

    Vi tar kort innan vigseln, då vi gifter oss 16.30. Vi tar korten redan klockan 12 så det blir några timmar emellan. Men det känns faktiskt bra ändå, då kan vi varva ner och äta något gott och bli riktigt nervösa.. Någon som har något roligt tips på vad vi kan göra under vår väntan??

  • sept.brud-06

    Nu är det klart med klänningen!!! Jag är fortfarande lite småchockad. Det blev den första klänningen jag provade. ´Men den passade mig precis och hade allt som jag letat efter.
    Vi har bokat frockcoat till mannen också och så ska vi nog hyra en liten frack till vår son. Han är lite drygt ett år när vi gifter oss och förhoppningsvis kan han gå då! Åhh så söt han kommer att vara.

    Nu håller jag på att fundera på brudbukett. Jag vill ha en enkel med kallor i någon slags mörkrosa/röd variant. Någon som har sett en sån bukett på bild?`

    Linslus:tack för roligt tips till bröllpsdagen.

    Jag är upptagen på lördag och kan inte heller fika då.. Hoppas ni andra får kul.

  • sept.brud-06

    SaT: Vad mysigt det låter med en införresa. Det blir nog toppen för er! Vi åker nog inte heller på någon resa i samband med bröllopet.

  • sept.brud-06

    Augustibrud 06
    Jag hänger med till nästa tråd.
    Det är något okänt märke på klänningen The house of Nicholas, London. Men den är axelbandslös med pärlbroderat liv, en drapering från livet ner mot höften, ganska smal klänning med ett litet släp som är broderat i samma stil som livet. Sen tillhör det en sjal som också är broderad i samma stil. Enkelt men vackert. Jag är jättenöjd. Köpte den på Tonys i Göteborg

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2