• SaT

    Stenungsund 2006 Del 2

    Det som gör att vi klarar oss är att vi bjuder bara dem vi verkligen vill ha där, 28 pers inkl oss, exkl. barn (de är under ett år).

  • SaT

    Vi hade tänkt åka en lång-weekend till Venedig utan barn. Men efter ett samtal härom dagem kom vi fram till att ingen av oss hade någon större lust, utan kände mer för att lägga pengarna och tiden på vår nyinköpta segelbåt. Det kanske blir någon helgtur inom Sverige när vi äter gott och bor bra.

  • SaT

    Hemligt, vilka härliga bilder! Ni ser så nöjda och glada ut! Tack för att du delar med dig! Nu var jätte fina!

  • SaT

    Har ni fått era boknings bekräftelser från pastoratet? Jag tittar nyfiket i brevlådan varje dag...
    I helgen var vi på Madame Glamour och shoppade kläder till M2B. Hela nöjda till ett bra pris! Men det var mycket folk där!

  • SaT

    Vi sa att vi skulle ha hav-tema. Sen vill jag ha rött i min klänning... så det har helt enkelt blivit havtema + rött! Inbjudningskorten är vita med en vit "embossad" fyr på framsidan och ett blått band runt. Det är min syster som gjort dem, ska få se ett färdigt ex i morgon, spännande!! Denna fyr kommer vi även ha på festprogrammet och sedan på tack-korten.

  • SaT

    Orustbrud, vi har fått alla inbjudningskorten, de är jätte fina! Ganska enkla, men stilrena. Har börjat dela ut dem oxå... hihi... känns som att det rullar på ganska bra nu

  • SaT

    Augustibrud, jag är inte helt på det klara med hur bordsdekorationen ska se ut. Men jag tror att i blomväg blir det nog bara röda rosor. Sen blir det ljusstakar som jag ska fixa själv. Har köpt billiga ljusglas på IKEA, sen tänkte jag limma hamparep som jag knutit ihop med en råbandsknop längst upp på glaset, sen sand där i och ett värmeljus. Sen som sagt blir det program med samma fyrstämpel som vi har i inbjudningskorten. Sen har jag inte kommit längre.
    Jag jobbar på en msn-space sida så jag kan lägga in lite foton... men jag kommer inte längre än att jag har skapat en mapp och sen vill den inte lägga in foto... Jag medelar länken när jag lyckats .

  • SaT

    Augustibrud, det är IKEAs små billiga, 4 för 9:- tror jag det var.
    Lyckas inte med msn sidan, så jag la in det på mitt krypin på familjeliv... så ni får se min lilla ängel oxå som ska försöka äta själv...
    www.familjeliv.se/krypin/sat/galleri.php

  • SaT

    insideharmony, stämmer bra. Vi är jätte nöjda med korten. Att pyssla med papper är min systers största intresse så jag blev väldigt glad när hon erbjöd sig att göra korten, och jag gav henne fria händer.

  • SaT

    Hemligt, den lilla ängeln tycker inte om att äta nåt, på sin höjd att man kan ha mat att leka med... *suck*

    Tack tack ni som sagt att det är fina kort!

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2