• SaT

    Stenungsund 2006 Del 2

    insideharmony, låter jätte fint, och helt perfekt, hittade för någon dag sen att jag hade köpt snäckskal på unförsäljning på panduro för längesen, så jag har det hemma.
    Linslus, jag lovar att lägga ut bild om jag försöker mig på att göra det .

  • SaT

    Jag testade bara att lägga ut snäckorna för att se hur det blev. Gissar att det blir ännu bättre när det är riktigt limmat och man får de övre snäckorna att stå upp lite mer. Men Linslus, du kanske förstår principen? (om nu jag har fattar rätt )

  • SaT

    LadyJezz, välkommen! Vi ska oxå gifta oss där, men i maj. Vad vill du ha för sorts lokal`? Vill du ha en restaurang, eller vill du laga mat själv? Hur många blir ni? Hoppas du kan få lite tips och råd här!

  • SaT

    Hmm... jag är dålig på det där, bor i småland. Men det är många andra här som har bättre koll. Vi ska äta middag på Magasinet i Mollösund och bo på Prästgårdens Pensionat. Jag funderade ett tag på att laga mat/catra och vara på Prästgårdens hela tiden (finns ju kök där) men det är för litet, och vi är 28 pers. Jag skrev in dig i vår lista nedan, och där kanske du även kan få lite tips genom att läsa var andra ska ha sina fester! (hoppas jag skrev rätt )

    14 jan- Hemligt, Nösunds Värdshus, Orust
    22 apr-Lindha, Västerlanda kyrka
    6 maj-SaT, Hälleviksstrands kyrka, Magasinet i Mollösund.
    17 jun-Grönt är skönt, Hällevikstrands kyrka, Spekeröds bygdegård,
    1 juli-Millo, Bohus fästning, Odd Fellow
    8 juli-2006std, Ödsmåls kyrka o bygdegård
    15 juli-Esereth, vid havet på Tjörn!
    15 juli-vera08, Morlanda kyrka,
    5 aug-Orustbrud,Bokenäs kyrka, kärlingesunds gård
    5 aug-gnizz, Norums kyrka, Ödsmåls bygdegård
    5 aug-Linslus, Morlanda kyrka, Hälleviksstrands lokal
    5 aug-Herman, Kungälvs kyrka,
    5 aug-HeWi, Skärhamns kyrka, Tjörn
    5 aug-Lady JeZz
    12 aug-Blåklocka, vid havet, Ödsmåls bygdegård
    12 aug-loly, Ljungskile
    19 aug-Inka77, Tjörn
    26 aug-20060826,Säve kyrka, Ödsmåls bygdegård
    2 sep-Augustibrud-06,Spekeröds kyrka & bygdegård
    14 okt-Torvan, Valla kyrka, Stenungsögården
    Nyårsafton 06/07 Förevigt,hemligt än så länge..

  • SaT

    Pastoratet sa ju att man skulle höra av sig om det inte kommit bekräftelse i slutet av jan. Skriv gärna här vad du får för svar.
    Insideharmony, jag hade bestämt att jad skulle ha pysseldag i dag och testa att göra sådana ljusstakar som jag hade tänkt, så när jag höll på med det kunde jag ju lika gärna fortsätta...

  • SaT

    Nu har jag lagt ut lite fler bilder på lite mer dekoration. Fast såklart ska det inte vara gamla röda skrynkliga servetter på bröllopet . Och för trevlighetens skull ska jag nog köpa ett nytt rep innan jag gör servett ringarna, detta har jag hämtat i båten .
    www.familjeliv.se/krypin/sat/galleri.php

  • SaT

    Augustibrud, tackar! Vi ska vara på restaurang, så jag vet inte riktigt med servetter och sånt. Jag har sagt att jag ska fixa dekoration själv, men jag får nog ta och prata lite med dem snart så jag vet hur borden ska stå och vad det är för porslin mm.

  • SaT

    Nu har jag pratat med pastoratsexpeditionen eftersom jag började bli nervös att något var fel. Men det var lungt. Det var bara kyrkoherden som inte hade skrivit på som han skulle.
    Det är ju någon viss präst som har disskuterats en hel del här eftersom han bla skrivit på homo-listan. Är det någon som vill berätta vad han heter så jag vet om det är han som ska viga oss?

  • SaT

    Grönt är skönt: Då är det honom vi ska vigas av enligt plan. Nä, jag försöker att tänka bra tankar och skulle vilja träffa honom och skaffa en egen uppfattning. Det är bara så svårt att gå på en gudstjänst när man bor 40 mil bort... Men vi ska försöka ha ett möte med honom för att planera så får vi se hur det känns. Tack för ditt svar!

  • SaT

    Gnizz, det får du gärna göra fido200@hotmail.com.

    Grönt är skönt. Jag har en förhoppning om att kunna åka uppåt en helg framöver för att kanske träffa frisör och präst, känns lättare att prata i verkligheten än på telefon. Vi får hålla tummarna på att det känns bra.

  • SaT

    Linslus, det kan ju vara värt att gå in på ett kontor för att få stämplat för hand som test... Lycka till!

  • SaT

    Instämmer jag med! Har inte varit så mycekt på BT på sistone, utom att jag kollar denna tråden och min kära "sy klänning själv" tråd. Räcker gott för mig, för det är trevliga människor som svarar i båda två och man får oftast svar på det man vill, inte femtioelva andra åsikter som man inte frågat efter, vilket dessvärre inte är ovanligt på forum (brukar vara på ett annat forum om barn, och frågade om tips då min dotter vägrar att äta, fick mig en låååång föreläsning om hur dålig förälder jag är eftersom hon mååååste ha mer mat än bara ammas...).

    Blir lite avundsjuk när ni pratar om att träffas, skulle vara jätte kul, men lite jobbigt att åka 40 mil för en fika .

  • SaT

    föresten, Gnizz... om du ville maila den där präst-listan får du gärna... (skriver igen eftersom du faktiskt erbjöd dig själv ) fido200@hotmail.com

  • SaT

    Gnizz, tackar!

    Hmm... vet inte heller vad som räknas som ungt. Själv fyller jag snart 24.

  • SaT

    Nu har vi beställt en liten "inför bröllopsresa". Vi kom fram till att efter vi gift oss i maj så vill vi inte åka, eftersom vi tycker Sverige är så fint då (och vi vill hellre ut och segla). Och framåt hösten hoppas vi att jag är gravid, och då vill jag verkligen inte ha en resa inplanerad, så därför kom vi fram till att det kunde faktiskt vara trevligt att komma iväg och slappna av lite innan börllopet. Ville bara dela med mig, det känns härligt att se fram mot det nu .

  • SaT

    Orustbrud, vi åker till Portugal en vecka och har hyrbil, så vi har tänkt åka runt och titta, vi är inte soldyrkare nån av oss . Åker i början på april, läääängtar!! Ska bli så skönt att komma iväg från vardagen, lite segt att gå mammaledig tycker jag.

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2