• Drakdal

    BTträff i Västerås!!! Ny tråd... nr 7!!

    Gränden blir bra för mig också. Spelar ingen roll egentligen.

  • Drakdal

    Hoppas du kan, och det är ju ingen fara om du inte kan komma förrän senare, bara du dyker upp:D.

  • Drakdal

    Hej, och tack för senast!

    Angående nästa träff så kan jag nog bara en av de dagarna men jag skriver i så får vi se...

    Torsdag 2 mars - Junibrud2006, karlzone
    Torsdag 16 mars - Junibrud2006, karlzone
    Torsdag 30 mars - Junibrud2006, karlzone, Drakdal

  • Drakdal

    Håller med de andra jättefin klänning! Känns det bra med lila nu då? har du pratat med din syster än eller när planerar du att göra det?

    Måste bara säga att jag ska på bröllop i december på en kompis bröllop och hon frågade idag om jag ville vara tärna:D så glad jag blev!!

    Var och klippte mig på unik i fredags hos hon som ska fixa mig till bröllopet, hade inte bestämt mig innan om jag ville ha tiara eller ej, men dom hade precis fått in nya tiaror och där låg den... en ganska enkel med tre rader av pälor precis vad jag ville ha! och billig var den också 150kr, och dessutom hade hon samma pärlor på hårnålar så nu är allt sådant klart! :D

  • Drakdal

    mums vad sugen jag blir när jag hör vad ni alla ska ha, men det blir nog bra med en vit kladdkaka också, min M2B äter ju inte grädde, frukt eller bär så då får vi improvisera så gott det går och kladdkaka är ju alltid gott och en vit har jag aldrig sett förut så det blir nog bra.

    Tråkigt att alla inte kan samma datum, men det är väl alltid svårt att pricka in. Annanrs kanske vi ska skjuta på det en eller två veckor om det passar bättre för alla??? Vore i och försig kul att träffas snart, mig spelar det ingen roll. v15 på torsdagen är det skärtorsdag och då är det ju röd dag efter om det leder till att fler folk kan? eller inte.?.. jag vet inte.

    oj det kankse lät virrigt.

  • Drakdal

    Hej, måste bara säga att jag precis gjort klart våra inbjudningskort! Det blev blå handgjorda papper som viktes dubbelt och innuti hade vi lagt inbjudningen och ett extrablad. Pappret knöts sedan ihop med ett naturvitt natursnöre. Sedan skrev vi med en silver penna som gav blå konturer, allt blev jättesnyggt ihop. nu ska vi bara vänta på att det ska bli den 13 feb så att vi kan skicka dem... vill att de kommer fram på alla hjärtansdag. Men det är jobbigt att behöva vänta!:D

  • Drakdal

    Jag betalar också 2000kr på unik så 1600 lät billigt. Självklart tar jag med mig våra inbjudningskort till nästa träff! Det var så kul att se alla andras.

    idag prövade vi att skriva namnen på vinglasen och det blev jättefint!

  • Drakdal

    Kör 16:e ni jag får fixa så att jag kan vara med på nästa träff.

  • Drakdal

    Välkommen Nanna! Här tröttnar vi aldrig på bröllopssnack, så snacka på du bara!

  • Drakdal

    Kul med bröllopsskor vad blev det för några?

    Är kanske ute i god tid men är det några planer på en träff i april kanske? Vore kul då jag missar den nu närmast. Vad sägs om tors den 20 april? då är vi i Västerås i alla fall... Eftersom vi inte bor där än är det lite svårt med datum:)

  • Drakdal

    Jag köpte mina förra året för 120kr på rea:D men huvudsaken är väl att man är nöjd och att de är sköna.

  • Drakdal

    gu vad kul! Att åka innan ni gifter er, lite annorlunda, men nog riktigt smart.

  • Drakdal

    Hej, idag har min morbrors fru börjat sy på min testklänning i bomull så att vi ser hur den ser ut och sitter för att sedan börja på den riktiga efter påsk! Längtar!! Hoppas ni får trevligt på träffen och att nästa hamnar när jag kan komma:D.

Svar på tråden BTträff i Västerås!!! Ny tråd... nr 7!!