•  Miss Cee

    kärleksenkät

    1. Efter hur lång tid kände du att "Wow, det här är verkligen mannen i mitt liv?"

    * Det kände jag på ett diffust sätt från första gången jag träffade honom. Hans blick gick in som en stöt rakt i magen på mig, och efter det gick vi väl i cirklar runt varandra i några år, nära och höll på att få till ett flera gånger, innan det slutligen blev vi. Men då var jag fullständigt säker på att det var han jag ville dela itt liv med.

    2. När kom "jag älskar dig" in i bilden? Vem sa det först?

    * Med tanke på hur jag besvarade fråga ett är det extra besynerligt att svara... jag vet inte. Jag har inte den blekaste aning! Men jag minns inte heller att det var något som jag gick och höll på och undrade när han skulle säga, eller om jag sa det för tidigt och så där.

    3. Tips på hur man visar att man verkligen menar allvar med en relation, förutom att förlova sig eller flytta ihop eller planera barn...?

    * Man säger att man gör det. Man anförtror varandra saker, berättar saker. Berättar för alla man känner att man är ett par, visar att man står för den man älskar. Man ser till att vara en axel att luta sig mot när det blir svårt. Och man anstränger sig för att lösa konflikter.

    4. Hur gör du när du verkligen vill skämma bort din man/pojkvän?

    * Ger en helkroppsmassage. (Har inte mycket pengar, så det blir inte så mycket "stora gester".)
    Annars är det mera småsaker, som att köpa godsaker och mat han gillar, hämta kaffe, små kärleksmeddelanden och pussa hysteriskt mycket på honom =)

Svar på tråden kärleksenkät