Oups, lite snabb... 3
Japp, hemligt är här och redo för party
Japp, hemligt är här och redo för party
Vi kan fira mig lite i förskott, jag fyller på onsdag... skååål!!
Jag var i den andra butiken och jobbade igår och där har det varit lite stökit tycker jag så jag fick ett ryck och började "möblera" om. Flyttade och bytte plats på nästan allt, höll på hela dan med att lyfta målarburkar, stora som små. Puh, lite stel i kroppen idag
Nej ingen O:a, två år kvar...
På onsdag kan vi fira både dig och mig då, kul med adoptionen!
Men nästa fredag är jag i stockholm, så då får ni partaja utan mig...
Ja torsdag it is!
Men adoptionen är ju iaf på gång och det måste firas!
Ja tack!! Har det fina glaset idag
Schkåål för Anna Ottosson, brons!!
Hehe, det var inga snabba ryck där inte
Jag gick å tog kort så fort jag fick papprena från vägverket, jag e sååå redig
Nej det gick jätte fort, du borde nog ha det i slutet av nästa vecka skulle jag tro.
ÅÅ vaniljbullar, mums filli babba
Jag ska ha en städ och bakhelg, funderar på att baka bullar. Tänkte kanske göra hälften kanel och hälften vanilj. Sen ska jag baka tårta oxå, en sån där marängtårta med Rice Crispies i och chokladkräm och grädde i mitten. Har du smakat den nån gång?
Fy bubblan nu börjar jag bli hungrisch!
Jaha, vissa har det bra
Fläskfilé-gryta
purjolök
hela burkchampinjoner
grädde
ädelost (helst kvibilles)
fläskfilé
Dela köttet på hälften eller i 3 bitar, bryn så det får lite yta. Ta ur köttet ur grytan och dela det i skivor.
Fräs purjo och champisar
I med grädde, soya lite salt och peppar. Lägg i köttet och låt koka en liten stund på svag värme. I med osten och koka ytterligare en liten stund.
Går jätte bra att frysa men tänk på att om du gör det så när ni ska tina/värma den sedan så häll i mer grädde, försvinner liksom lite i frysprocessen...
Servera till ris eller hasselbacks potatis.
Mums!
Hejdå kompis, tat lugnt!
Tack för schkumpan!