Inlägg från: Hemligt ( fast inte längre) |Visa alla inlägg
  • Hemligt ( fast inte längre)

    Oups, lite snabb... 3

    Japp, hemligt är här och redo för party

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Vi kan fira mig lite i förskott, jag fyller på onsdag... skååål!!

    Jag var i den andra butiken och jobbade igår och där har det varit lite stökit tycker jag så jag fick ett ryck och började "möblera" om. Flyttade och bytte plats på nästan allt, höll på hela dan med att lyfta målarburkar, stora som små. Puh, lite stel i kroppen idag

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Nej ingen O:a, två år kvar...

    På onsdag kan vi fira både dig och mig då, kul med adoptionen!
    Men nästa fredag är jag i stockholm, så då får ni partaja utan mig...

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Ja torsdag it is!
    Men adoptionen är ju iaf på gång och det måste firas!

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Ja tack!! Har det fina glaset idag

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Schkåål för Anna Ottosson, brons!!

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Hehe, det var inga snabba ryck där inte
    Jag gick å tog kort så fort jag fick papprena från vägverket, jag e sååå redig

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Nej det gick jätte fort, du borde nog ha det i slutet av nästa vecka skulle jag tro.
    ÅÅ vaniljbullar, mums filli babba
    Jag ska ha en städ och bakhelg, funderar på att baka bullar. Tänkte kanske göra hälften kanel och hälften vanilj. Sen ska jag baka tårta oxå, en sån där marängtårta med Rice Crispies i och chokladkräm och grädde i mitten. Har du smakat den nån gång?
    Fy bubblan nu börjar jag bli hungrisch!

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Jaha, vissa har det bra

    Fläskfilé-gryta
    purjolök
    hela burkchampinjoner
    grädde
    ädelost (helst kvibilles)
    fläskfilé

    Dela köttet på hälften eller i 3 bitar, bryn så det får lite yta. Ta ur köttet ur grytan och dela det i skivor.
    Fräs purjo och champisar
    I med grädde, soya lite salt och peppar. Lägg i köttet och låt koka en liten stund på svag värme. I med osten och koka ytterligare en liten stund.
    Går jätte bra att frysa men tänk på att om du gör det så när ni ska tina/värma den sedan så häll i mer grädde, försvinner liksom lite i frysprocessen...
    Servera till ris eller hasselbacks potatis.
    Mums!

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Hejdå kompis, tat lugnt!
    Tack för schkumpan!

Svar på tråden Oups, lite snabb... 3