• selda

    så var det de där med porrsurfning igen...

    Kom på min kille att han porrsurfar. Jag mår såå dåligt, jag har pratat med honom och han trodde inte att jag skulle ta så illa upp som jag har gjort..
    Nu har det gått 2 dagar men jag kan inte släppa det. Vi hade det toppen innan det här. Någon som har några bra bearbetningstips??

  • Svar på tråden så var det de där med porrsurfning igen...
  • selda

    tack för era svar! nej man kan ju inte förbjuda honom att göra det, han måste ju få göra som han vill, men varför går mina känslor inte över?? jag mår riktigt dåligt och kan verkligen inte sluta tänka på det...hjälper det att gå till en kurator tror ni?

  • selda

    tack för alla svar.. det är bra att läsa om hur olika man ser på saken. vi pratade igår och som någon skrev tidigare så är det själva bilden han vill åt inte människorna. han har alltid run*at och kollat på porr för att han inte har någon "egen" fantasi. men nu vill han hellre kolla på oss så vi får fixa det på något sätt ;) det känns bättre nu iaf! *kram till alla som skrivit här*

  • selda

    Jag håller med Valli, det verkar som att de som också gillar att titta på porr inte kan förstå hur vi andra inte kan göra det. alla är olika, accpetera det istället för att skriva som att det är vi som mår dåligt som "gör fel"

  • selda

    Ja tråkigt att det är så när jag endast bad om lite schyssta tips och råd eller bara lite medhåll!..!

  • selda

    nu har det gått över en vecka.. varför känns det inte bättre? tänker på det nästan hela tiden...*ledsen*

  • selda

    Mastermind (tack för ditt svar): ja vi har pratat och han vet hur jag känner och att vi älskar varanda. men han tycker att alla ona*erar väl och att många kollar på p*rr. han är ju införstådd i att vi helt klart ser olika på saken, och han vill verkligen lösa det. jag förstår bara inte behovet att r*nka så ofta när vi har sex typ varje dag!!? känns fortfarande konstigt att veta vad han gjort bakom min rygg även om han inte "kollar på andra" nu som han säger själv...(då måste jag ju lita på det.. men d e svårt..)

  • selda

    alla har ju så klart olika behov. och det är inget annat än det här. vi har haft det så toppen och litar på varandra till fullo! vi vill lösa det här och jag måste ju lära mig att acceptera något iallafall och försöka ändra på mig, för hans behov lär ju återstå mer eller mindre...jag har också tänkt tanken att kolla tillsammans och gick in på en sida för att hitta någon film att kanske köpa, men nej usch det gick inte alls.. bara en massa brudar som gjorde mig *bläää* (någon som vet någon "bra" film?? *tss*) tack för svaren :)

  • selda

    ja man vet ju inte åldern på de som är med heller...det tycker jag är olustigt

  • selda

    vilken berättelse, tack det var intressant läsning men oj vad du har varit med om...!

Svar på tråden så var det de där med porrsurfning igen...