• Rizzy

    så var det de där med porrsurfning igen...

    Usch, jag förstår att du är arg och ledsen!

    Min m2b har fått lova att sluta porrsurfa för jag har blivit fullkomligt vansinnig på honom det gånger han gjort det. Och enormt ledsen. Han reagerade ungefär som din kille; Varför blir du så upprörd, det är väl ingen stor grej...

    Grr... jag blir verkligen förbannad på honom bara jag tänker på detta.

    Eftersom han vägrar sluta kolla på nakna kvinnor och jag vägrar acceptera porr så har vi löst(?) problemet genom att jag först finner sajter där kvinnor frivilligt skickat in bilder på sig själva utan att få betalt för det. Sedan retuscherar jag bilderna genom att ta bort kvinnornas ansikten dvs. m2b får endast se på kvinnornas kroppar.

    Det låter kanske lite sjukt, jag vet, men det funkar för oss. Jag mår hellre dåligt 2 ggr varje år då jag sammanställer bilderna än att må dåligt jämt för att mannen min porrsurfar.

    Han ser inget fel i själva porrsurfandet eftersom han inte gå in på betalsajter. Men för mig är det en fråga om moral och etik. Plus att jag inte gillar tanken på att han ser på, medan andra har sex på de mest osmakliga sätt. I många fall ser de medverkande inte ens ut att ha det skönt. Jag anser att sex ska njutas!

    Jag har verkligen försökt förstå min m2b och luska ut varför porr var så viktigt för honom. Det vi tillsammans kom fram till var att hans mål är att "tömma sig" de gånger som han är för trött för att ha sex med mig. Och han kan inte komma utan att titta på naket...

    Jag vet inte om mina tankar hjälper dig något men jag vill bara säga; stå på dig! Du har rätt att må bra i ditt förhållande och det får din kille acceptera. Försök hitta en lösning som passar er båda.

    Enligt min m2b är det många män i förhållanden, där kvinnorna förbjudit dem att se på porr, som kollar i hemlighet. Därför tror jag inte på förbud, jag tror på kompromisser.

    Lycka till!

  • Rizzy

    Det är ju inte fel att träffa någon utomstående med neutral ståndpunkt (t.ex. en kurator)som du kan diskutera problemet med. Då kanske du lättare kan komma fram till varför du mår dåligt.

    Om det inte är tanken på själva porren som får dig att reagera, så kanske det hjälper att titta på porr tillsammans med killen och komma fram till vad ni båda tycker om. Då blir det ju inte lika hemlighetsfullt som när han sitter själv... Men när jag testade detta sätt mådde jag tyvärr bara ännu sämre.

    Mitt bästa tips är nog som sagt att ta reda på exakt varför du mår dåligt och vad det är du reagerar negativt på. Först då kan du göra något åt problemet.

    Om du kommer på en superbra lösning på hur man ska tänka för att kunna acceptera att killen porrsurfar så får du gärna dela med dig :)

    *Kramar*

  • Rizzy

    Helena28: Hur tänker du för att tycka att det är ok? Varför irriterar det dig inte? *nyfiken*

  • Rizzy

    Jag kanske ska tillägga att det är jag som vill ha mest sex i vårt förhållande och det känns inte bra när han ibland väljer att kolla på porr istället. Även om det är för att kunna komma snabbt och utan ansträngning...

    Förlåt TS om jag lånar din tråd lite... :)

  • Rizzy

    Mmm, det där med nakenbilder har vi funderat på. Han är en person som tröttnar väldigt fort på porr och vill ha nya bilder/filmer ofta! Därför är han & jag rädda för att han inte kommer nöja sig med bilder på "bara" mig... Det är ju lite svårt att skaffa nya bilder hela tiden...

Svar på tråden så var det de där med porrsurfning igen...