Inlägg från: Mastermind |Visa alla inlägg
  • Mastermind

    så var det de där med porrsurfning igen...

    Det är ju ändå skillnad på en bild på ens killes brorsa och nån man inte känner.

  • Mastermind

    L-N - Då blir det personligt. Jag och min sambo kollar på porr båda två, både tillsammans och för sig. Inte ohälsosamt ofta, men ibland händer det. Vi är mycket medvetna om varandras filmer och preferenser och ingen av oss tar illa upp. Men om han helt plötsligt skulle börja onanera till ett foto på min syster så skulle jag bli rasande och sårad. Men skulle han få tag på en bild på min syster öht så skulle hon vara påklädd, och om han börjar onanera till bilder på påklädda tjejer så skulle jag börja fundera på vad han tänder på egentligen, som han inte berättat om för mig. ;)

  • Mastermind

    L-N - Jag förstår hur du menar. Gränsen för otrohet eller vad man tycker är att helt enkelt gå för långt är ju olika från människa till människa. Förmodligen så hade du kännt samma sak ifall din sambo tittat på porr som jag ifall min sambo kysst någon annan. Det gäller ju bara att diskutera igenom sånt ordentligt, ta reda på varandras gränser och kompromissa, ifall det behövs. Jag hade inte heller gillat att komma på min sambo med nåt jag inte tyckt var ok, och inte heller trodde att han gillade.

  • Mastermind

    L-N - Jag skrev också "eller vad man tycker är att helt enkelt gå för långt". :) Ang jämställd porr så har jag inte tänkt på det alls, men man ser väl lika mycket av bådas könsorgan? Nästan mer av mannens, då han ofta blir av*ugen. Men när det gäller själva ansiktena så filmas nog kvinnan mer. Jag har inte tänkt på det som irriterande, snarare tvärtom. Jag är nämligen bisexuell och gillar även tjejporr, utan killar, också. ;)
    Ja, det bästa är ju om du pratar med honom, helt enkelt. Hade jag upptäckt nåt jag inte trodde min sambo gjorde, och dessutom bakom ryggen på mig, då hade jag inte kunnat hålla tyst. Men sen pratar vi också om allt och har inga hemligheter för varann, och det är jätteviktigt, tycker jag.

  • Mastermind

    Galore - Collero säljer (sålde, iaf) "tjejporr" (dvs, inte lesbiskt, utan gjort så att tjejer ska se den; mer "sensuellt" och fokus på killarna). Har inte sett filmerna själv, dock. Tycker inte manskroppen är så värst mycket att hänga i granen. ;)

  • Mastermind

    Glömde säga; det är på deras homepartyn. Jag tror inte dom har i butikerna, men du kan alltid kolla. Adressen är collero.se (men deras hemsida ger tyvärr inte så mkt info).

  • Mastermind

    selda - Har du pratat mer med din kille om det? Så att han verkligen förstår? Och satt upp regler/gränser tillsammans? Och fått lite kvalitétstid ihop, så att du ändå känner att du fortfarande är den enda han älskar?

  • Mastermind

    Folk har ju olika sexdrift, så är det bara. Och sen kanske man inte orkar/vill ha sex varje gång man är k*t, utan bara på org*sm.

    Har han gett dig någon anledning till att inte kunna lita på honom (förutom det här med att du kom på hans porrtittande)? Om inte så tycker jag att du ska försöka lita på honom, även om det kan vara svårt. Och gör honom införstådd i att du kommer försöka lita på honom nu, och att varje snudd till att han ljuger för dig kan få ödesdigra konsekvenser (inte som ett hot, utan med som en varning, så att han är medveten om att han måste ligga väldigt lågt). Sen får ni helt enkelt ta det dag för dag, det finns inga genvägar när man blivit sårad av den man älskar. :( Men om ni lyckas ta er igenom det här så lovar jag att förhållandet bara kommer bli starkare. Om ni tar igenom det på ett bra sätt då, och inte bara skyfflar problemen under mattan.

  • Mastermind

    Men sluuuuuuuta dra alla äver en kam! Även tjejer tittar på porr. Många killar kollar inte på porr. Det är inte "bara så". Jag är så TRÖTT på könsgeneraliseringen.

Svar på tråden så var det de där med porrsurfning igen...