• confetti

    Varför gjorde ni slut?

    Jag undrar vad anledningen var till att ni tjejer dumpade ert ex eller varför ert ex dumpade er?

    Det måste finnas en mängd anledningar... Min pojkvän och jag brukar bråka eller tjafsa lite titt som tätt men nu på sistone har det blivit så mycket att båda börjat fundera på om vi verkligen passar ihop. Vi har pratat mycket med varandra nu och surat, gråtit, kramats och pussats och kommit fram till att vi verkligen älskar varandra och vill bo ihop som vi gör men vi vet hur det ska gå om vi inte kan hålla sams i längden.

    Detta gör att båda har blivit lite deprimerade eftersom det inte känns lika roligt längre och frustrerande eftersom vi tycker så mycket om varandra och det skulle ju kunna vara så bra...

    Ena dagen var jag helt förberedd på att han skulle komma hem och göra slut och några dagar senare var det tvärtom. Visst kan man ha svackor men det ska ju helst bli bättre också. Vi är så rädda för att mista varandra och båda vill ju att det ska funka men tänk om det inte gör det. Det känns som att den närmsta tiden får utvisa det nu...

    Nån som är i samma situation?

  • Svar på tråden Varför gjorde ni slut?
  • confetti

    Men har ni bråkat så mycket att ni har trott att det ska ta slut eller kännt er osäkra på om det kommer att bli bra igen?

    För oss har det alltid blivit bra igen men jag önskar att det inte blev en massa konflikter och tjaffs för det förstör den mysiga stämningen.

    Förhoppningsvis är det en dålig period vi går igenom men det allra jobbigaste är när min sambo stör sig på mig för då blir jag sur och tycker att han alltid stör sig och att jag nästan aldrig stör mig på honom, fast det är nog det att han säger till oftare men nån dag störde han sig säkert fyra, fem gånger vid olika tillfällen, alltså blev riktigt irriterad. Då är det inte så konstigt att jag blir arg tycker jag för jag försöker ju inte medvetet iriitera honom utan är bara som jag är. Fast sen dagen efter bad han om ursäkt för sitt beteende så det var ju bra men när jag frågade om han trodde att han kunde sluta att störa sig på mig så sa han att han inte visste och det kändes inte kul men det finns ju bättre sätt att ta upp saker på än att bli jättesur och irriterad för minsta grej.

    När man har varit tillsammans ett tag så blir det automatiskt att man stör sig på vissa saker men samtidigt älskar man andra saker hos sin partner. Men min slutsats är ändå att de bra dagarna i ett förhållande ska vara betydligt fler än de dåliga!

Svar på tråden Varför gjorde ni slut?