Inlägg från: Sandra_aug-06 |Visa alla inlägg
  • Sandra_aug-06

    Träff!?

    HEj!

    Jag vill gärna också hänga med! Jag har inte skrivit här tidigare, utan bara läst en hel del. Jag har inte sett att det fanns en liten grupp Kalmarbrudar här tidigare än nu... Vi ska gifta oss i augusti och är mitt uppe i allt precis som er antar jag! Blir träffen på Hamncafé då fredagen den 20:e kl.16? Jag har aldrig varit där, men det ska väl gå att hitta dit, va?
    ÅHH, vad kul att träffa andra blivande fruar!!

    /Sandra

  • Sandra_aug-06

    jaha, nu läste jag ordentligt ;)...det är kl 16.30 på fredag den 20:e!

    /Sandra

  • Sandra_aug-06

    Hej!

    Vi ska gifta oss i Slottskyrkan den 5 augusti. Jag är 29 år och bor i centrala Kalmar med min sambo och våra 2 barn. Just nu är jag mammaledig, annars jobbar jag i Blomstermåla på Folktandvården som tandsköterska.

    Vi kommer ha gäster från Schweiz, men allt kommer vara på svenska för gästerna försöker lära sig svenska, är det något de inte förstår så översätter någon muntligt.

    Vi ses på fredag!

    /Sandra

  • Sandra_aug-06

    Hej!

    Ja, det var trevligt att träffas och prata lite live.. Jag kommer inte heller ihåg allas namn..men jag lär mig nästa gång! Nästa gång ska jag också komma ihåg tiden så jag slipper komma mitt i alltihop. Jag fick en liten kick av mötet så jag får in lite bröllopsplanering här i flytten, skönt!

    /Sandra

  • Sandra_aug-06

    Hej!

    Jag kan nog komma fredagen den 9/2 för den 3:e flyttar vi!
    Men jag är gärna med! Jag är så upprörd nu för det strular med lokalen, vi skulle hyra en privat lokal, jättefint vid vatten, men nu gick inte det helt plötsligt... Så nu sitter jag här och har nästan panik för allt är ju redan uppbokat! Vi hade ju inte tänkt oss att ha det på en restaurang, utan ha catering och fixa egen dryck... Så jäkla typiskt!!
    Nåja, på något sätt måste det ju gå.

    /Sandra

  • Sandra_aug-06

    Hej!

    Jag kan nog den 9/2, 16/2 och 17/2. Tack för att du skrev att det var på en torsdag "Em" för annars hade jag fikat ensam på fredagen...;)

  • Sandra_aug-06

    Ja just ja..lokalen!
    Vi har ju nu kollat och dubbelkollat alla lokaler vi kan komma på;
    Skälby, IFK Berga, Folkets Park, Krusenstiernska, Lindsdal Folkets Hus, Stensö segelsällskapet (vad det nu heter..), Scouternas lokal, Kolbodagården, Ljungnäsvillan, Hantverkshuset tex. Nu kommer jag inte ihåg fler men jag tror vi har ringt fler ställen. Problemet är ju antalet gäster, vi bjuder ca.100 st. så vi kan ju inte vara var som helst. Vi tänkte kolla tält också, men jag vet inte var man skulle kunna få ställa tälten...Ja, det blev en hel del bekymmer plötsligt, igår var jag så glad för att vi hade i princip allt bestämt och bokat..

    /Sandra

  • Sandra_aug-06

    Hej på er!

    Vi har nu äntligen hittat en bra lokal, så jag är ganska nöjd just nu (och väldigt lättad!!). Det verkar också som att jag får lite barnledigt och kan hänga med på Zorba den 9/2! Det ska bli kul!

    /Sandra

Svar på tråden Träff!?