Skära tårta?
Alltså, ursäkta en som inte har _nån_ koll men hur gör man när man skär tårtan? Jag vet att bruden håller sin ena hand på spaden och brudgummen sin andra hand ovanpå, eller?
Nån som vet??
Alltså, ursäkta en som inte har _nån_ koll men hur gör man när man skär tårtan? Jag vet att bruden håller sin ena hand på spaden och brudgummen sin andra hand ovanpå, eller?
Nån som vet??
Det finns redan en tråd om detta sök upp den!
Nej, jag har letat efter det men hittade ingen!
OK! Jag har letat upp tråden(arna) till dig!
Sök på: Hur håller vi i tårtspaden
och om du vill veta på vilken nivå i tårtan ni skall skära sök på tråden:Var börjar vi skära i tårtan.
Hittar inte var börjar vi skära i tårtan...
Gammalt inlägg??
Spelar det nån roll var fasen man börjar?
Vart man börjar på tårtan har faktiskt betydelse!
Om man börjar nerifrån får man en instabil tårta! (nedersta lagret är ju tyngst och verkar stabiliserande)
Så börja så långt upp som möjligt. (om översta lagret är jättedekorerat ska man kanske låta det vara intakt så länge som möjligt)
ett par andra saker att tänka på är att ha en bra tårtkniv/svärd (använd gärna en stekkniv i silver) och tårtspade
och att ni har en person som skär upp tårtan dels så att den räcker dels att det är mindre risk att det händer något.
Var börjar vi skära tårtan tråden finns här på BT och om du har sökt på allt utom gamla inlägg finns den nog där!
Hej,
Var kan man få tag på svärd till bröllopstårtan?
Är det något bageriet som bakar ska erbjuda kostnadsfritt/med kostnad eller behöver man leta upp det på egen hand?
Bor i Stockholm och blir inte klokare av att söka på Google.