Inlägg från: Vårbrud -06 |Visa alla inlägg
  • Vårbrud -06

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2

    Åhhh nu vann jag budet. Fast det var nära ögat att det inte gick... försökte en gång med då stod det inte att jag hade gett ett bud. Gjorde det igen sedan när det bara var 1 min och 9 sek. så då vann jag den!! hjälp.. får se vad som händer här näst...

  • Vårbrud -06

    Tack!! Känner riktigt upprymd.. mitt första försök på enbay... roligt det var. Känns som om det här kan bli farligt. Såg en massa väskor igår också...

  • Vårbrud -06

    Tjejer... hur skall ni göra? Skall ni ha en egen handväska att ha era saker i eller låter ni någon tärna ta hand om läppglans, servetter mm?

  • Vårbrud -06

    Yrvädret.
    ja det var den som såg rätt enkel ut, inte en massa stenar i mängder. Tycker att den passar min klänning och min personlighet bättre. Skulle du ha tiara och slöja?

    vart skall ni köpa era väskor? Finns det några billiga och bra affärer för det?

  • Vårbrud -06

    jo tack bara fint. Vi håller på att försöka göra en hemsida lagom tills inbjudningarna skickas ut. Där de kan få vägbeskrivning, önskelista mm.. jag kollar nog också efter en vanlig väska tror jag. Halsband och örhängen, kan jag köpa relativt billigt på glitter eller något sådant ställe. Det blir nog super...

    själv då?

  • Vårbrud -06

    ja det är inte långt kvar... kalla fötter skall du inte ha.. Ni gifter er för att ni älskar varandra nu och har en vilja att göra det resten av livet. Ingen kan veta vad som händer om 20 år, men med giftemålet innebär det att man har en vilja att sätta äktenskapet först. Att man är beredd att kämpa och jobba på att få det bra resten av livet... det är jag övertygad om att ni kommer att klara.

  • Vårbrud -06

    så lite så... du igen.. vad var adressen till din sida och vart hittade du fina bakgrunder? Jag vill ha en loggo med rosor i bakgrunden..

  • Vårbrud -06

    har pratat med david nu... vill vill också vara med på bubblor. 24 st räcker för vår del, och de med brudparet på skulle vi vilja ha. Hoppas det inte är försent att vara med och beställa.

  • Vårbrud -06

    Super princess! Säg bara till hur mycket du skall ha sedan så ordnar jag det.

    Idag har jag varit på bröllopskonsert i nödinge kyrka. De spelade och sjung psalmer, brudmarscher och solosånger. Efteråt fick vi titta på Limosin, träffa Jenny från Älvfoto, se på vigsel ringar, prata med frisörer, titta på kläder och brudbuketter. vi fick även kaffe och bröllopstårta. Det var verkligen jättekul. Tror att jag vill ha psalm 84, a trumpet volontary som ingångsmarsh. Vill ha Gavotte som utgångsmarsh. Lyssna på www.brollopsmusik.nu.

    Vad skall ni andra ha för låtar och musik?

  • Vårbrud -06

    Camilla, pengarna kommer in på ditt konton den 13. 150kr från mig.

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2