• Mattas

    Unga brudar?

    Hejsan hoppsan, här kommer jag sent som alltid.
    Jag och min sambo kommer vara 21 resp 23 då vi gifter oss nu i vinter (som det ser ut iaf).
    Varit tillsammans sedan den 8/7-03, förlovade oss 28/12-04 och gifter oss (antagligen igen ) 28/12-06.

    Förresten, är det någon som vet hur man ändrar på sin "hemsida" här på bröllopstorget? Det står att vi skulle gift oss förra året, och det är ju fel.

  • Mattas

    Tack så mycket! Jag som känner att jag försökt och försökt, men så missade jag det uppenbara.

  • Mattas

    Ja, inte jätte långt faktiskt. Vi har dock bestämt att det ska vara kyrkligt (vilket tog ett väldigt bra tag). Vet inte ens om det ska vara förmiddags- elelr eftermiddagsbröllop. Om vi väljer förmiddagsbröllop (allt enligt vad plånboken tål), så blir det nog nu till vintern. Annars får vi nog vänta ett tag.
    Har dock bestämt att vi ska ha bufé till huvudrätt, antagligen lite snittar till förrätt, ingen efterrätt samt tårta som la grand final.
    Hur långt har ni kommit?

  • Mattas

    Så fint det ser ut! Och så mycket bestämt.
    Det kommer nog att bli som så att jag syr min klänning själv (förhoppningsvis med hjälp från blivande svärmor). Detta beroende på ett antal faktorer.
    Har också tittat på den sista korsetten. Den är så fin, men tror inte att den passar min kroppstyp, behöver nog något som klämmer åt lite bättre.
    Så fina ringar! Jag gillade absolut den sista jätte mycket. Själv tänkte jag ha en enkel guldring (kanske lite smalare än den jag har nu) med tre små diamanter på rad. Min förlovningsring är en helt slät guldring.
    Har dock bestämt hur "brudbuketten" ska se ut: 3 röda rosor, lite brudslöja samt ett rött band.

  • Mattas

    Den första eller den sista gillade jag bäst! Så otroligt vackra båda två.

  • Mattas
    Har du några prisuppgifter? Skulle vara jätte roligt att veta vad de kostar så man kan räkna lite.
    Har en fråga. Är det löjligt att ha en "riktig" brudklänning om man bara ska ha ett litet förmiddagsbröllop i ca 3-5tim? Borde man ha en enklare klänning då?
  • Mattas

    Oj oj oj! Det var dyrt det! Fast allt är ju relativt, vi tänkte "bara" ha en budget på ca. 10 000:-, och då är det lite i mesta laget.

    Vad räknas egentligen som en "enkel" klänning?

  • Mattas

    Oh, det låter ju underbart! Vi kommer att bli ca. 40pers (+- 10st), och jag skulle jätte gärna vilja ha ett lite lyxigare bröllop. Jag vill inte ha ett större, däremot skulle jag vilja ha en dyrare klänning, riktig 3 rätters måltid, dans efterråt samt svit på hotell. Tyvärr så räcker inte pengarna till det, då vi båda är studenter, och vi vill gärna gifta oss nu och bilda familj och så.
    Vart har ni planer på att åka på bröllopsresa? Vi har lite små planer på en ganska dyr och lång resa (därigenom den lite billigare bröllopsvarianten). Antagligen Usa eller Thailand. Vi kanske inte riktigt komma överrens.

  • Mattas

    Ja, vi kommer också betala allting själva vilket gör att vi måste dra in på vissa saker för att ha råd. Jag vill inte spara i 10år, för att bränna allt på en dag. Inget emot de som väljer att göra så, utan mest för att jag är för snål för det.
    Sedan är det ju så att sambon helst vill ha det litet och inte bryr sig lika mycket om själva vigseln som att bli gift (vilket är väldigt romantiskt i sig) och jag vill ju inte trampa honom på tårna för att få som jag vill. Det är svårt det där.

Svar på tråden Unga brudar?