Inlägg från: Bohuslän06 |Visa alla inlägg
  • Bohuslän06

    uddevalla med omnejd

    Hej Hej!

    Ny för denna tråden, gifter mig 26/8 på Hamburgö (lite längre norrut än Uddevalla). Har beställt klänning, bokat hår, köpa skor idag och ska skicka ut inbjudningarna nästa vecka....spännande.

    Linda23, ser ut som att vi delar datum, hur går det för er?

  • Bohuslän06

    grymt tips om munk-tvätten...har nämligen varit på jakt efter linnedukar att hyra. Har ringt dom nu och hört mig för om priser och så....verkar jättetrevliga....och bra att kunna lämna på måndagen och hämta några dagar tidigare.... tack för tipset ina3!

  • Bohuslän06

    ina3
    Fick vår bekräftelse igår....men dom verkar ju ganska fria för de enda regler de hade var att man inte fick kasta ris...men som du så bryr vi oss inte så mkt om det. Annars så fanns det inga andra regler. Däremot så stod det att man skulle kontakta prästen 2-3 veckor innan, vilken jag tycker e alldeles för sent!

    När ska alla träffa sina präster....eller e det många som redan har gjort det?

  • Bohuslän06

    Ina3-jag gifter mig i Hamburgö kyrka på Hamburgö...har inte tänkt på att skriva upp mig på listan....men här kommer det:

    25 maj-Ina3 Flatö kyrka, Flatö skola
    3 juni- Malin A - Uddevalla Kyrka, Societetssalongen, Gustafsberg
    5aug-orustbrud, bokenäs nya kyrka, kärlingesundsgård
    5 augusti-Linslus, Morlanda kyrka, Hälleviksstrands "Havslokal"
    19 aug-Merlin, Villa Elfhög
    26 aug- Bohuslän06, Hamburgö Kyrka
    9 September - Kabo - Herrestads Kyrka, Herrestads församlingshem
    11 nov- Jalf, Ljungs k:a, Ljungskilegården

  • Bohuslän06

    Jag har valt en klänning från Agnes, tvådelad med korsettsnörning i ryggen, bara axlar och ett lite "lättare" tyg (vet inte vad det heter). Den e typ champangefärgad, fast inte riktigt. Jag ska nog bara ha klänningen, inga handskar eller någon slöja, den lyser nog själv i sin enkelhet....

    När det gäller sjal och väska har jag nog inte kommit så långt än....

  • Bohuslän06

    min blivande ska göra min bukett (nervöst)....men det ska bara vara tre vita kallor med ett mörkblått band runt, så det kan ju inte vara så svårt. Själv dekorationen i festlokalen ska gå i blått o vitt...lite havs tema hade vi tänkt oss.

    Hur ser din bukett ut? o en fråga till, vad ska du ha under din klänning...för mig lutar det åt att inte har ngnting....eftersom det är korsettrygg

  • Bohuslän06

    Ina3-nej, det blir nog ingen live musik.....vi ska ha DJ istället...men det e inte riktigt bestämt. Har också tänkt att ha tejp istället för BH för att lyfta upp lite. Ni då? Hur blir det för er med musiken?

    Nu lämnar jag er alla i för påsken....så ha en trevlig påsk allesamman!

  • Bohuslän06

    Hallå! Hur går planeringen för alla? Jag har en fråga ang trubadur eller liknande....är det ngn som har tips om musiker för festen i Uddevallaområdet?

  • Bohuslän06

    Fiafiber: Vi bestämde oss till slut för Folkets hus, mest för att vi skulle kunna ha med oss egen dricka osv. Vi har inte heller fixat tårta än och ska åka runt lite och se vad som finns....Sjögrens finns med på listan.

    Har ni fixat ngn trubadur, vem i så fall...vi har lite problem med att hitta ngn nämligen!

    Grattis INA3 och lycka till Malin A

Svar på tråden uddevalla med omnejd