• Kabo

    uddevalla med omnejd

    Hej!

    Jag känner mig väldigt manad att följa med i den här tråden! Är Uddevallabo och sambon friade i fredags! Datumet är bestämt till den 9 September (060909) i Herrestads Kyrka.

    Skummade lite i tråden och såg någon som inte vill ha Kurt som präst. Det ville inte vi heller ha så vi har pratat med en annan präst (martin Wallström - Bäve församling) som ska viga oss!

  • Kabo

    Ni som har kommit lite längre, var börjar jag i oplaneringen?

    Var inne på glamor och köpte en klänning i tisdags (går alla släp att ta av? - kollade inte det och funderade på den saken i natt för det kommer att bli jättejobbigt resten av kvälleno md et inte går!)

    Vi har inte bestämmt oss för om vi "bara" ska bjuda familjen eller om vi ska ha några vänner med också. På sät och vis så vill jag ha med vännre också för det känns ju lite roligare men jag vet inte riktigt om ekonomin klarar av det....

  • Kabo

    När det gäller Catering - vilka är billigast i stan då?

  • Kabo

    Danlin: Jag tycker bara inte om Kurt Olsson. Han är väl en sådan människa som man antingen gillar eller inte gillar. jag har fått uppfattningen om att han är långrandig av sig och egenkär - vill gärna framhäva sig sjäv - men det är ju min personliga åsikt och jag hoppas att ingen annan här inne tar illa upp för det!

  • Kabo

    Skulle vilja ha tips på vart man vänder sig för bra och billig(a)

    1. Underkläder (till bröllopet - vad har Ni? Själv funderar jag på vita stay up med bred resårkant upptill samt snygg trosa och axelbandslös bh pga klänningens modell )

    2.Catering (med servering, linne och serveter, ev bordsdekoration och kanske porslin)

  • Kabo

    25 maj-Ina3 Flatö kyrka, Flatö skola
    3 juni- Malin A - Uddevalla Kyrka, Societetssalongen, Gustafsberg
    5aug-orustbrud, bokenäs nya kyrka, kärlingesundsgård
    5 augusti-Linslus, Morlanda kyrka, Hälleviksstrands "Havslokal"
    19 aug-Merlin, Villa Elfhög
    9 September - Kabo - Herrestads Kyrka, Herrestads församlingshem

  • Kabo

    Orustbo: Bra idé Min man har inte heller fått sin utstyrsel het klar. han köpte en jaquette på Glamour innan hon lade ner, men fick inte tag i kavajen och vad det nu heter som han ska ha i halsen i stället för flugan.

    Annars fick jag tips från glamour att åka till trollhättan till en butik som heter "Dreamnette". det ligger på storgatan 41 i trolhättan. Har öppet tis-fre 13 - 18, lördag 10 - 1 ej juli -sept.
    kolla hemsidan www.dreamnette.se

  • Kabo

    Linda&Magnus - vilka är det som ska spela? Får man fråga vad de tar och hur länge de är med under kvällen?

  • Kabo

    Hur har Ni gjort eller vad planerar Ni inför tårtvalet? Jag har kollat lite på bröllopsguiden.se och har sett några fina, men vet inte riktigt var jag ska vända mig för att få den gjord....vet inte om vi vågar chansa på att göra egen.

    Linda&Magnus - du sa att NI trodde Ni låg bra till i planeringen med efter att ha pratat igenom det så kom Ni fram till att det kanske inte låg så bra till i alla fall.... får man fråga vad det är som är färdigplanerat och vad som är kvar? Skriv gärna var Ni beställt de olika "tjänsterna" också!

  • Kabo

    Jippi!!! Vi har hittat en grupp som tar 5 000 kronor för hela kvällen! De spelar när vi kommer till festlokalen vid 14-tiden fram tills ca 01.00
    Nu gäller det bara att de ska vara lediga just den dagen också, men de hör av sig nästa vecka

Svar på tråden uddevalla med omnejd