Inlägg från: Linda&Magnus |Visa alla inlägg
  • Linda&Magnus

    uddevalla med omnejd

    Linda&Magnus=Linda23
    Var i helgen hemma hos våran toastmaster tillsammans med mina föräldrar samt blivande svärföräldrar. Vi satte oss ner och gjorde en tidsplan och pratade om olika detaljer. Vi var rätt lugna innan samtalet och kännde att vi låg bra till tidsmässigt, men när samtalet var över hade vi ångest upp över öronen. Äsch det ordnar sig, det gör det alltid... #Ler# Hur som helst var det väldigt trevligt, det känns som det blir mer verkligt för var dag som går.
    Skall bli spännade att se hur den nya affären är.

    Vart har ni köpt era underkläder? De på Glamour rek ett ställe i trollhättan som endast säljer underkläder, men när vi var där så hade hon inte min storlek hemma i något, känns ju som man vill pröva det innan. Affären på torp skulle vi få hem lite mer, får väl annars vänta och se.

    Ina3- spännande, endast en månad kvar för er :)
    Hoppas verkligen inte att det där med den röda färgen gäller för isf har mina tärnor, min mamma samt min blivande svägerska legat med min blivande man ;)

  • Linda&Magnus

    Min klänning är så vacker (så klart :) )Den är från Romatica och har ett mkt vackert brodyr över bysten samt nere på klänningen och även på släpet. Det skulle ta ca 12 veckor att få hem klänning så jag väntar...

    Vi skall ha live musik, fick hem deras cd igår (roligt ha), känns jätte bra. De är är duktiga på att sjunga samt att få igång ett kalas.

    Har inte bestämt mig för buketten än. Vart har ni beställt eran?

  • Linda&Magnus

    Vi har hyrt en grupp som består av två personer. Vi blev rek dem och sedan var och lyssnade när de spelade i Lysekil på en klubb. De heter Smile och tar 5000:- för tre timmars speltid (dessa timmars får vi själva fördela). De har spelat på många bröllop förut samt på andra stora kalas.

    Ang Bröllopstårtan skall vi troligen beställa den på Centralens I UA. Har inte smakat ngt bröllopstårta de har gjort men deras "vanliga" tårtor tycker vi är jätte goda. Vi skall ha tårtorna formade som hjärtan. Vet dock inte riktigt hur de skall se ut för övrigt.

    Kyrkan är bokad, kläderna är fixade, bröllopsresan är bokad (håller bara på att bestämma hotell) Inbjudningskorten är ute, mina smycken är beställda (de på bokströms i stan binder ett halsband då jag ej hittade ngt jag ville ha, solisten, Martina, som skall sjunga i kyrkan är bokad (dock ej vilka sånger)osv. Men det är alla detaljer kvar. Tex vi har inte pratat med prästen, festprogrammet är inte gjort, bordsplaceringen (kan ju i och för sig inte göras klar förren vi fått in svaren), frisören är ej bokad, Sedan har vi det stora dilemmat -TIDEN räcker inte till, förstår de som har bröllop i tre dagar.

    Hur går det för er?

    Merlin: vilket underbart vackert halsband!!!

  • Linda&Magnus

    har redan lagt in mig på listan en annan gång, men det verkar ha försvunnit, så jag gör det igen.
    25 maj-Ina3 Flatö kyrka, Flatö skola
    3 juni- Malin A- Uddevalla kyrka, Societetsalongen, Gustafsberg
    15 jul- Olise, Hunnebostrands kyrka, SFS lokal
    5 aug- Orustbrud, Bokenäs nya kyrka, Kärlingesundsgård
    5 aug- Linslus, Morlanda kyrka, Hälleviksstrands "Havslokal"
    19 aug- Merlin, Villa Elfhög
    26 aug- Bohuslän06, Hamburgö kyrka
    9 sep- Kabo, Herrestads kyrka, Herrestads församlingshem
    11 nov- Jalf, Ljungs k:a, Ljungkilegården
    26 aug Linda&Magnus, Lane-Ryrs Kyrka, Villa Lindesnäs

  • Linda&Magnus

    Merlin.

    Du har fått Mail :)

  • Linda&Magnus

    det är verkligen sant, ibland så känns det som man ligger riktigt bra till i planeringen, sedan kommer man på hur mkt man har kvar att göra. Ja ja det är i vilket fall väldigt roligt :)

    Ina3
    På ett sätt är det ju roligt om du inte blir hippad nu, utan att du i stället blir det ngn gång då du är helt oförberedd, eller ? Hoppas att det blir en bra möhippa oavsett när den blir;)

    Den nya affären i stan, har den öppnat?? tyckte att det såg väldigt stängt ut nämligen. Någon som vet?

  • Linda&Magnus

    ina3

    Vi har bokat en tjej som bor i Ljungskile, som visst skall vara jätte duktig. Hon heter Martina Ekström.
    Om du vill kontakta henne maila mig så mailar jag dig hennes mail adress.
    linda_svahn@hotmail.com

  • Linda&Magnus

    Ang detta med fotograf, var nere på stan igår och såg att det hade öppnat något nytt brevid den nya festklädes affären. K design hette det. är det någon som vet om det är bra? var där och tittade på hennes bilder och de var iaf fina. Känner mig skeptisk till många fotografer, då jag tycker att de tar en hel del betalt för relativt lite arbete. Det är ju så viktigt att resultatet blir bra.

    Är det någon som har ett bra tips på var man kan köpa en underkjol som har två ringar? Har kollat runt lite men de ligger på ca 700 kr att köpa.

  • Linda&Magnus

    orsutbrud.

    Jag det blir nog att hyra. Svårt att förvara den efter bröllopet dessutom.
    Vilken fotograf skall ni ha?

  • Linda&Magnus

    orustbrud.

    Vad tar eran fotograf i betalt?

  • Linda&Magnus

    Ina 3. Lycka till. Hoppas att eran dag blir precis som ni vill. Alla timmars planering skall äntligen bli satta i verket. Lycka även till i framtiden som man och hustru :) :) :) :) :)
    Vill även passa på att tacka dig för att du startade denna tråd.

  • Linda&Magnus

    Malin A. Hoppas att ni hade en helt underbar dag! :) Lycka till i framtiden som man och hustru.

Svar på tråden uddevalla med omnejd