• Merlin

    uddevalla med omnejd

    Jag tycker det är helt ok. Lite trist när barn alltid har likadana kläder för att de är syskon. Är klänningarna lika? Typ färg eller modell?

  • Merlin

    Olise
    Klänningarna blir säkert jättefina.
    Vi har inga brudnäbbar, men kan du inte fixa någon söt blomkrans som de kan ha i håret istället för tiara? Antingen om du binder den själv eller om de kan fixa någon på en blomsteraffär. Det kanske passar dem lite bättre om du inte tycker att de ska ha tiara.

  • Merlin

    Åhhh. Jag måste bara få jubla lite!
    Jag är nog en av de mest kräsna människor som vandrar på jordklotet. Oavsett vad det gäller. Men! Jag fick idag mitt halsband och örhängen som jag beställde från USA efter en lång konversation med hon som designar smyckena. Och det är det finaste jag sett! Det är så fint så jag kan inte ta av mig det. Det verkligen lyser och gnistrar. Och jag rekommenderar er verkligen att gå in på hennes hemsida om ni inte bestämt er för vad ni ska ha på er för smycken.

    Det här är det som jag beställde:
    redotdesigns.com/product_info.php&products_id=153

    Fast med vita pärlor och ofärgade kristaller. Betalade 10 dollar i frakt så det var inte så farligt dyrt.

  • Merlin

    Jag gav totalt 72+10 dollar för halsband, örhängen och frakt.

    Jag kommer baka min tårta själv. Kostar en spottstyver och är inte alls svårt.

  • Merlin

    Linda&Magnus
    Tack! Det är otroligt mycket finare i verkligheten än på bild. Det verkligen gnistrar om det.

  • Merlin

    Hur går det för er där ute i stugorna?
    Här håller vi på med sluttampen på inbjudningskorten. Borde väl få iväg dem i helgen. Bröllopsresan är äntligen bokad och vi kommer antagligen beställa ringen i helgen också. Känns som saker börjar falla på plats...

  • Merlin

    ina3
    Jag har en cadritning på ringen, men inget som ligger ute på nätet. Beställer den från guldsmeden Anders Fors i Stockholm. Den är i alla fall i vitguld, 2.8 mm bred och det blir 15 0.03 ct briljant eller princesslipade stenar.

    Resan går till Tanzania och Zanzibar-safari i tio dagar och nio dagar på Zanzibar.

    Vad gäller herrkläder- att hyra kostym med väst och plastrong (inga skor) kostar 2000 kr på Dreamnette. Frågade då vad enbart väst och plastrong kostar att hyra-350 kr!
    Så nu har min blivande provat ut en skitsnygg kostym på Esprite som ser ut som den vi tänkt hyra. Kostnad-1495 plus skjorta och skor... som man då kan behålla istället.

  • Merlin

    Det har inte varit några större problem att få honom att prova. Gjorde klart för honom redan från början att antingen engagerar han sig i bröllopet eller så blir det inget alls. Har ingen lust att gifta mig med ngn som säger "ja ja, det blir nog bra".
    Däremot har han inte hittat några bra skor, det blir nog värre. En vit skjorta är väl inga större problem och vi har sett ut väst, plastrong och näsduk på nätet men inte kollat på det i verkligheten än, men det är nog inga problem det heller.

    Själv ska jag ha enbart mörka kallor i en bukett. Floristerna tycker jag ska ha så långa stjälkar som möjligt hängandes eftersom jag är så lång, men jag vill nog hellre ha den lite hopbuntad.

    Inbjudningskorten blev jättebra och ska postas idag. Har även gjort i ordning burkarna som gästerna ska få på bröllopet. Tänkte ta fram digitalkameran idag och plåta så är någon nyfiken på bilder så skriv er mailadress så skickar jag ett gäng... Finns även bilder på ring, bukett mm så skriv vad ni vill se.

  • Merlin

    Nej, i och med att vi skickade ut inbjudningarna igår så är det rätt svårt att veta vilka som kommer (med tanke på bordsplacering), så något festprogram har vi inte gjort. Vigselprogram blir nog inkluderat i festprogrammet.

Svar på tråden uddevalla med omnejd