• ina3

    uddevalla med omnejd

    Ang underkläder så ska jag vara så grymt romantisk att jag ska tejpa upp bysten, klänningen går ner en bra bit i ryggen så jag vill inte riskera att en torslett (eller hur det nu stavas ) syns.

    För övrigt tänkte jag kolla på torp där det finns en underklädesbutik, funderar på att överraska med något raffigt! Strumpebandshållare o hela kittet !

  • ina3

    Ang uppsättningar, jag har sett en frisyr i ett magasin och den bilden tänker jag ta med till min frisör. Jag har svårt att tro att det inte finns någon frisör bland alla salonger som det vimlar av som inte skulle klara av en bröllopsfrisyr. Dock är det nog viktigt att se till att man inte får en oerfaren. Gå runt och be och få se deras verk, oftast tar dom ju kort på det dom har gjort.

  • ina3

    25maj-ina3, Flatö kyrka, Flatö skola
    5aug-orustbrud, bokenäs nya kyrka, kärlingesundsgård
    5 augusti-Linslus, Morlanda kyrka, Hälleviksstrands "Havslokal"
    19 aug-Merlin, Villa Elfhög

    Ni som är nya, skriv in er i listan ovan! Alltid kul o ha lite koll när alla gifter sig.

  • ina3

    Ändrar lite så listan kommer i datum ordning, Malin A det är inte långt kvar! Härligt ställe du har valt att ha festen på, därute är så fint!

    3 maj - Malin A - Uddevalla Kyrka, Societetssalongen, Gustafsberg,
    25 maj-Ina3 Flatö kyrka, Flatö skola
    5aug-orustbrud, bokenäs nya kyrka, kärlingesundsgård
    5 augusti-Linslus, Morlanda kyrka, Hälleviksstrands "Havslokal"
    19 aug-Merlin, Villa Elfhög

  • ina3

    Ok! Jag är fortfarande först ut alltså.. Till helgen blir det att handla ljus och servetter, jag har förresten hyrt vita dukar hos Munkedals tvätteri. 20 dukar som bara är att skicka tillbaka hur smutsiga dom än är, jag har dom från ons till månd, jag slapp att lämna tillbaka dom dagen efter vilket ju är tacksamt. Totalt 1000,- för detta. Ett tips.

  • ina3

    Klart man ska vara nöjd och petnoga med frisör! Det går ju liksom inte att kompromissa med att det är "sådär". Danish hairart är ju också kända för att vara bra.

    Fotograf ja..ska ringa o boka idag, vi får se vem det blir!

  • ina3

    Bohuslän06 - kul o kunna vara till hjälp!

    Linda23-har du kollat med Ulrika på La Vouge?

  • ina3

    Mmm..jag klippte mig där för 1 år sen och har aldrig blivit så missnöjd i hela mitt liv.. Men det är ju flera frisörer där och jag vet många som är nöjda!

  • ina3

    Enkelt, jag ville inte låta henne komma i närheten av mitt hår igen. Hon kunde inte ens forma håret till en någorlunda frisyr när hon klippt klart. Försökte verkligen förklara hur jag menade men (inget avancerat) även under själva klippningen för jag kände att det blev fel men det var så katastrofalt dåligt klippt mot hur jag förklarade så jag tappade förtroendet för henne totalt. Däremot inte sagt att ALLA på salongen inte kan klippa. Som jag skrev så vet jag många som är nöjda också.

  • ina3

    Hej alla uddevallabrudar!

    Det närmar sig! Var och satte upp dukningen i helgen vilket var bra för jag fick tänka om helt. Nu är festprogrammet färdigt och tja...det börjar trilla på plats. MEN min m2b har inte tittat ut sina kläder än...hmpf! Det är ju snart bara 1 månad kvar!! VAD GÖRA? Sexvägra..

Svar på tråden uddevalla med omnejd