• ina3

    uddevalla med omnejd

    Jag måste också säga att jag ser fram emot o se gästernas klädsel.. Sen jag hörde att om någon klär sig i rött har dom legat med brudgummen he, he! (Dålig humor jag vet men lite kul é det ju!)

  • ina3

    Ja något får ju hända, helt klart! Lite nyfiken är man ju på den nya butiken, hon skulle ju inte ta över Helens sortiment utan ha något helt annat. Spännande o gå och titta på!
    Är det någon som har en allsångslåt till sånghäftet som heter "Allsång kan man vara utan"?

  • ina3


    Jag läste det någonstans men kommer inte ihåg var! Undrar om det inte var här på BT. Vitt är ju oskuldens färg och det är ju lite svårt att nå upp till efter 10 års samboförhållande och två barn..

    Jag skall gå runt o kika lite i affärer med underkläder. Kanske den nya affären har lite mer utbud av underkläder att erbjuda? Som tur är ligger ju Göteborg nära om man inte hittar det man söker.
  • ina3

    Alla som har fått bekräftelse från pastoratet, har ni också fått en lååång lista på vad man INTE får ha? Inte strö rosenblad, inte hänga upp dekorationer på bänkarna, helst inte kasta ris... Det med ris tänker jag strunta i!

  • ina3

    Bohuslän06 vilken kyrka skall du gifta dig i? Ser dig inte i listan.

  • ina3

    Härligt, hamburgsund är en pärla på kusten. Ang prästen så ska jag ta o ringa han snart för en genomgång. Sen ska man väl öva oxå innan stora dagen. Kontakta prästen 1-1½ mån innan så har du lite tid på dig.

  • ina3

    Merlin, det såg jättefint ut! Hmm har redan köpt men nu ångrar jag mig lite..får fundera på detta!

  • ina3

    Nu är jag nyfiken, vad har ni valt för klänningar? Själv har jag valt en från Alicja Ekelöw men läser man här på BT verkar Nixa och Maggie Sotero vara mest attraktiva. Min är 2 delad med löstagbart släp, bara axlar. Skall ha slöja till. Hur har ni andra valt? Med utan slöja, handskar, sjal, väska?? Berätta!

  • ina3

    Låter som min, den har också korsettsnörning. Men min är i ivory. Vad har du valt för färg på blommor och typ av bukett (om du har valt ännu)

  • ina3

    Jag har köpt tejp som ska hålla brösten på plats och lyfta upp dom. Eftersom det är just korsett i ryggen så går den långt ner. Men jag fick bra tips på Madame Glamour, antingen en torslette eller sy knappar i bh och i klänning som man knäpper fast. Då syns ju inte bh banden bak. Men lat som jag är så tog jag det enklaste, många använder den här tejpen enl hon på Elizette i uddevalla.

    Fint med havstema, kommer att ha blåmusselskal och skriva med vit penna på som bordsplacering. Min bukett går i rosa (inte den allra ljusaste utan lite mer färg är det)och små vita söta blommor som jag inte kommer ihåg. Den är droppformad. Ska försöka länka en bild på den sen. Det går inte nu av någon anledning jag inte förstår.

    Ska ni ha någon live musik?

Svar på tråden uddevalla med omnejd