• roffan

    E-tuna!

    Mannen hade andra planer, så nu är jag här igen! Annars är alla kvällar Yatzykvällar, det går dock lite i perioder. Vi brukar ta en "omgång" till kvällsfikat. Man pratar så bra när man gör något annat lättsamt samtidigt.
    Mor och far bor granne med allmänningen där de eldar majbål, så det är inte direkt långt att gå. Vart går ni för att titta på elden och skrämma bort kung Bore :) ?
    Regnar det fortfarande?

  • roffan

    Han tog en skogsrunda, men nu är han hemma igen! Nu var det visst TV... Men jag har tjatat i en hel timme i telefon med bästisen från Stockholm...
    Vad händer hos dig då? Hur långt har ni till E-tunatorpet?

  • roffan

    Han kollar :) Jag väntar - min tid kommer när TV-programmet är slut... Jag har redan sett den - Hotet eller vad den heter på ettan.
    Kompis ska gifta sig i september. Vi utbytte roligheter till lek och festprogram (som jag inte ska ha...)
    Tråkigt att gå och lägga sig ensam :( Men du kanske snart ska knoppa om du ska jobba imorgon?

  • roffan

    Hm... Vi talade mest om vad hon INTE bör ta upp i sitt tal :) och så gled vi över på gamla minnen... Jag tipsade henne om den roliga texten om "Uppgradering av Flickvän 1.0 till Wife 3.5" och den liknande om mannen eftersom hennes kille är ett datasnille.
    Själv har jag bestämt mig för en presentationsvisa (där man sjunger att föräldrarna ska resa sig och älgjägare ska lyfta närmaste vas och de som kör Volvo ska ställa sig på stolen medan de som kör Opel ska ropa sitt ner osv...)

  • roffan

    Oj, vad tiden gick... Gonatt!

  • roffan

    Hej! Jag surfar lite. Barnen ska snart i säng och vi andra tänkte fika. Hade tänkt se deal or no deal sen. Hur är det med dig på jobbet då?

  • roffan

    Jag är här! Springer dock lite fram och tillbaka, eller from and tobacco, som de säger i England :)

  • roffan

    Lycka till! Har du någon tur i spel, du som verkar ha haft sån tur i kärlek?! ;)

  • roffan

    Titta inte på Alien, det kommer bara att sluta med att du knackar på flickornas dörr med kudden i handen framåt småtimmarna :)
    Min stackars minsting är snörförkyld och jag har legat halvvaken och tröstat och lyssnat hela natten. Det verkar gå mot detsamma inatt... Stackars maken är också sjuk... :(

Svar på tråden E-tuna!