• roffan

    E-tuna!

    Typiskt ungar!
    Tack och lov sover barnen i egna sängar och bara den ena i vårt sovrum, men jag slipper ha dem i sängen. SOm om det vore något hemskt, men vi sover alla bättre när det inte är så trångt. Ammade i över ett år på nätterna sen fick det faktiskt vara bra! Klart hon blev sugen när hon vaknade till och det fanns nära till hands :)
    Vill inte lillan spela kort?

  • roffan

    Det är så det är att vara mamma. Och fru. :)
    Hur många datorer har ni?

  • roffan

    Båda våras syn på saker överensstämmer här hemma. Jag är inte rädd för att hugga i och han är inte rädd för att diska, men grundregeln är att han är man och jag är kvinna. Jag har fött barnen och jag har ammat och därför är det naturligt att jag har varit hemma med dem. Vi är nog ganska traditionella i vår könssyn. Men man får nästan skämmas när man säger sånt idag. Jag tycker det är skönt att "få vara kvinna" och han tycker det är skönt att slippa vara det :) Bu för FI :)

  • roffan

    Jag tror många stirrar sig blinda på ordet jämställdhet = rättvisa. Men vad många inte förstår är att det inte bara medför rättigheter utan också skyldigheter! Nu har jag varit tillräckligt politisk och sagt nog i saken, annars riskerar man kanske att bli påhoppad! :) Känslig fråga, det där!

  • roffan

    Jag upplever att det är kvinnor som går på kvinnor mest i den här frågan! Endel feminister har ju t o m talat om oss heterosexuella kvinnor som svikare mot vårt eget kön!!! Otroligt.

  • roffan

    Det gör vi! Kanske kan återuppta det i ett annat forum vid ett annat tillfälle.
    Längtar du efter din man ?

  • roffan

    Just det , han är lärare! Lyxtillvaro sommartid! Vill barnen fortfarande åka från stan på loven? Vad undervisar han i ? Och när får jag min danslektion. Det börjar närma sig bröllopsnatt. Tre TRE veckor kvar idag! 21 dagar som det ska finputsas och storstädas på!

  • roffan

    Hur är det - kan du prata "killar" med dina barn eller tycker de att du är "gammal och patetisk"? Drömmen är ju att de ska kunna komma hem och tala om precis vad som helst som har hänt. Det är ju liksom grunden för ett förtroende.

  • roffan

    Nej, det är inte bara för att föräldrar ska veta allt, utan mest det att barn ska aldrig behöva känna oro över hur föräldrarna reagerar om de kommer hem och berättar att de gjort något mindre bra.. Ett slags ömsesidigt förtroende liksom. Men å andra sidan vill man nog inte varken veta eller säga allt ändå! Nu är det snart läggdags för dig. Jag ska sitta uppe och vänta på att diskmaskinen ska bli klar.
    Har beställt notbok idag, hoppas den kommer SNART. Den innehöll alla våra tre solon. Bra. Kostade 298 på BT, men jag hittade den för 152 :)

  • roffan

    Och hjälp mig med det här: Ska jag beställa caketopper i marmor (ett dansande par= vi! ) som jag verkligen vill ha från nätet eller ska jag ta den fula på fiket? Eller ska jag skita i det????

Svar på tråden E-tuna!