• roffan

    E-tuna!

    Vi är på stadie 4! Han är inte livrädd för internet men tveksam till kontakter däröver. Har jag fått för mig iaf!

  • roffan

    Ja, han är ju inte smålänning, men jag ska försöka :) Han brukar lita på mig. Ska du jobba imorrn?

  • roffan

    Ja, ska bara åka och köpa baden-badendynor så vi kan inviga balkongen med bakelserna (samma som till bröllopet) jag beställt till förlovningsdagen idag! Sedan väntar jag på blommogram som annonserats av blomsterhandlaren till imorgon. Är så nyfiken på vem som skickat blommor till oss!!!!!!

  • roffan

    Nej, inga romantiska gåvor här inte..! Han har lovat att hämta bakelserna på fiket.
    Vet inte vem som skickat blommor! Är så nyfiken!!!

  • roffan

    Jag beställde och sa åt honom att hämta :)
    Klart allt är bra! Har jag låtit annorlunda?

  • roffan

    Nja. Jag är nog trött! jag är glad och god i sinnet! Det är nog bara för att jag berättade om mitt utbrott tidigare... Jag är så lycklig för att vi ska gifta oss snart!!!
    Lycka till med prästen! Hörs vi inte förrän söndag kväll nu?
    Gonatt!

  • roffan

    Ta hand om gubben din i helgen nu! Ha det gott!

  • roffan

    Japp.
    Jag blev hippad igår. Hade ingen som helst förkänning utan trodde helt enkelt och stenhårt på att jag skulle "klara mig". Jättekul! :)

  • roffan

    Jo, jag satt och grävde i landet i lördags em och hade gödsel upp på armbågarna. Då kom det en motorcyklist infarande på gården. Han hade täckt allt utom ögonen och hade integralhjälm på så jag såg inte vem det var. Så hoppade han av mc:n och gick fram och gav mig ett papper med en lista med saker jag skulle packa ner och att jag hade 10 minuter på mig... Hade precis fått mens och var trött och skitig och blev så helt paff att jag reagerade som jag brukar när jag blir stressad - jag blev sur. Jaha, sa jag, jag har ingen hjälm kvar och 10 minuter kan du glömma. Är jag inte färdig får du väl åka själv! ... Det har de skrattat gott åt på byn i efterhand :) Jag blev verkligen överraskad! Det var så kul att få en fullkomligt oväntad hippa och min tärna hade rest ner från Stockholm enbart för detta, hon hade dessutom organiserat alltihop där uppifrån. Helt underbart att få åka hoj igen!!! Först hade vi picknick med lekar, och sedan gick vi ut och åt på kinarestaurang och jag fick det jag alltid drömt om - friterad banan och glass till både middag och efterrätt :) - och sedan hade de hyrt en beachhall på gymmet med bubbelpool, bastu och solstolar, så vi bubblade in och utvärtes i över två timmar! Gott! Sedan bestämde vi oss (småbarnsföräldrar!) för att sluta när vi var på topp och fortfarande hade jättekul, men jag var helnöjd med min dag!

    Blir det något för dig eller gubben, tror du?

Svar på tråden E-tuna!