• roffan

    E-tuna!

    Killen på hojen var min kompis storebror, som jag har känt i hela mitt liv...
    Min man kommer att få en upplevelse mer än en sexa.Men det finns fler som har frågat så jag vet inte om det kommer att bli nåt mer. Han ska väckas 04.00 på lördag för att åka ut och fiska. Han kommer att bli överlycklig! :)
    Idag kommer förhoppningsvis en kompis hit med sina barn och nu ska jag åka och handla sand till att fylla på sandlådan (vart tar den vägen?!) . Ska du jobba?

  • roffan

    Jag vet vart strumporna tar vägen! De hamnar i örngott och påslakan! :) Sanden när gräsmattan... Bor du i lägenhet om du ska till tvättstugan? Eller har du en egen?

  • roffan

    Vi har villa, men jag hänger ändå min tvätt på element, dörrar och stolar :) , säger den mycket sugna MC-spättan roffan!

  • roffan

    Jo, nog har jag åkt en del, men inte tillräckligt. Jag tycker dock inte om fartvidunder, gillar att se det jag passerar :)
    Jag skulle vilja ha mer ordning på tvätten, men vi har huset under renovering, så det finns inte så mycket plats till torkställ. Hoppas det blir bra när det är klart.
    Har haft en kompis på besök, hon väntar barn vilken dag som helst, så vi har inte gjort så mycket. Nu är det väl dags att ta tag i diverse hem och hushållssysslor. Tvättar du ännu? Här går tvättmaskinen för jämnan...

  • roffan

    Förkyld... :( Men det är ju bra att det är denna veckan och inte nästa. Så nu ska det bli fint på uteplatsen, minsann. Jag har prytt våran redan. Jag älskar blommor, men min man är allergisk, så på somrarna passar jag på ute!
    Du gillar lax, va?! :)
    Åker du också MC förresten?

  • roffan

    Jag har en del kvar av kvällen innan jag är "ledig", men sedan kan jag sitta en stund. Kom du på något kul att diskutera! :)

  • roffan

    Ja, vad säger man?! Äpplet faller inte långt från päronträdet... Man fasar för vad de säger till varandra redan tidigt i åldrarna. Det står väl inte på förrän fler könsord kommer in i svenska akademiens ordlista. Tror redan där finns en del... Jag skulle aldrig kunna använda f-ordet vare sig till någon eller något!

  • roffan

    Svär du? Konstig fråga men ändå... :)

  • roffan

    Ja, det gör jag faktiskt... Tillhör en av de olyckligt lottade som gör det utan att tänka mig för emellanåt, men aldrig könsord eller andra nedvärderande ord om andra folkslag eller typ homosexuella... Bara om han "där nere"... och då menar jag inte DEN där nere naturligtvis :)
    Jag borde verkligen sluta!

  • roffan

    Ja, nu har jag nästan kommit i självsvängning och då är det ju synd att sluta. Men hundarna är hungriga och natten är ung så jag återkommer.

Svar på tråden E-tuna!