• roffan

    E-tuna!

    Oj! Då hade jag fortfarande haft utegångsförbud på kvällstid! Undrar om det borde vara min man eller mina föräldrar som håller koll på mig?! :) Har dina tjejer börjat fnissa, rodna och snacka killar ännu? På allvar, alltså? Annars tycker jag det börjar redan i lekis!

  • roffan

    Skulle vilja var mer "på" om jag haft tid och ork och råd... Men det här med linser måste ju ändå grunda sig i någon slags fåfänga.. Annars är det bekvämt och osminkat som gäller! På dans och fest är det läppglans och mascara :) Och gärna någon läcker liten blåsa till det, jag känner mig så fin så fin när jag går ut i klänning, men sen när jag väl kommit ut ser jag mig alltid i någon spegel där och tycker att jag vill kräkas på mig själv! Allt är hemskt och jag är ful och fläskig och passar bara i mysbyxor och t-shirt med uppsatt hästsvans - som jag var i din dröm!

  • roffan

    Ja, i stort sett nästan så, ja.

    Såg ditt inlägg i en annan tråd - har du hört "teach me how to chimmy" med Jerka? När ska du lära mig? Går du kurs eller är du självlärd? Du kanske till och med håller kurser?!

  • roffan

    Var dansar man magdans i Eken? :) Är det mest på klubb eller på svensexor och fester och dylikt?

    Hur tror du förresten annars att jag ser ut? Efter drömmen kanske du har en bild? Och gissa gärna mitt namn! Fast jag avslöjar det bara om du råkar gissa rätt!

  • roffan

    Jag kan tyvärr bara se ditt långa vågiga mörka hår och din vita brudklänning med hål för naveln! :) (Vi låter som synska sierskor!)
    Jag vet inte det där om snäll. Du får fråga min man! Men fråga när han är frisk, då är jag som en ängel, det bästa som någonsin hänt honom! :) Jag älskar annars ironi och är sarkasmernas mästarinna (tyvärr) och numera är jag som sagt brunett. 1,70 lång. Har ett ganska långt namn som inte har med mitt nick att göra. Annars var det rätt!
    Har fått för mig att du också har ett långt namn. Inte varken ovanligt eller vanligt. Typ Elisabeth :) Kan vara för att jag känner en som heter det som skulle kunna likna dig.. Att du ser snäll ut tar jag för givet :)

  • roffan

    Hm... Jag vill nog vara anonym en stund till! Har ett så bra nick som jag vill fortsätta ha, du vet, för mig själv liksom! Har ju bekanta här inne.. Men jag gifter ju mig om 6 dagar så! Kan bara säga så mycket som att det är en kvinnlig variant på ett bibliskt mansnamn. Börjar kanske bli kryptikens mästarinna också! :)
    Men jag är ju så klart nyfiken på ditt...
    Gillar du tecknat förresten? Tänkte på dina döttrars namn :)

  • roffan

    Åh, vilket fint namn! Det stod med på min lista när min stora föddes. Lös min kod du! :)

  • roffan

    Hm... det första min man tänkte på var en amerikansk pedofilartist... Nu säger jag inte mer! :)

  • roffan

    Snälla, säg inget 15juli! Hon måste hållas på halster! :) Inget dubbelnamn!

  • roffan

    Haha, jag tror jag går och lägger mig nu! :)

Svar på tråden E-tuna!