• E-tuna

    E-tuna!


    25...nej du...här sover ingen över eller är ute efter 22.00 förrens man är minst 30!!!!
  • E-tuna

    Storan är väl inte såååå intresserad ännu- det är bara sport som gäller för henne...Gubben är ju den som alltid följer med på Cup:er och liknande och skvallrar om att liiite intresse finns väl...Hon är inte det minsta intresserad av att styla sig, sminka sig eller klä upp sig.
    Lillan däremot är precis raka motsatsen!!!...kanske inte så mycket för att locka till sig det motsatta könet utan mer för att hon faktiskt tycker att det passar sig bättre att vara stylad.

    Det har inte kommit från mig, kan jag lovar!!!
    Om jag ska uppträda så är det stoooora förberedelser, men annars så går jag i ytterst bekväma kläder och helst osminkad!!!

  • E-tuna

    Roffan...jag är övertygad om att du- med din förbränning- ser god ut i vilken blåsa som helst!!!

    Ang. min dröm...har du hästsvans- lite löst, slarvigt o busigt??? Har du ett rosa hus med en liten farstukvist ??? Har du en krispigt, härlig gräsmatta??? Har du en "uteplats" på sidan av huset med utemöbler???

  • E-tuna

    Jag håller egna kurser...har dansat just orientalisk dans sedan jag var 17...det vill säga...Hummmmm 23år(nu viskar jag)
    Antalet utejobb har jag ju drastiskt dragit ner på i och med att jag inte har tid med all förberedelsew och inte lust med "nattlivet"...men då finns det ju yngre förmågor som tar över, som tur är!!!

  • E-tuna

    Man dansar på bröllop, turkiska och arabiska. Man dansar på fester och öppna evenemang. Man dansar på invigningar. På möhippor och restauranger...Utbudet är hur stort som helst!!!

    Efter drömmen (som jag tror kom sig av att du o jag pratade precis innan jag somnade) tror jag att du är blond, ganska liten, "mysig", jordnära, snäll och välvillig...
    Jag tror (enligt drömmen) att du bor i ett rosa hus som är idylliskt placerat...jag ser leksaker på tomten och en liten arbetsmyra som försöker hålla "stacken" i trim efter invasionen av barn o man.
    Du är liten, blond med glasögon och ger ett intryck av att vara mycket snäll!!!

    Ditt namn har jag funderat myyycket på!!!!!
    Kan inte tänka mig att det på långa vägar har med "roffan" att göra...Jag tror att roffan är ett väldigt internt namn som inte kan förknippas med vad du igentligen heter!!!
    Jag tror att du ialla fall har ett relativt kort namn typ Marie,Sofie eller dyligt...

    Vad har du för bild av mig????

  • E-tuna

    Om jag avslöjar mitt förnamn...gör du det då???

  • E-tuna

    Jag är snäll!!!
    Om jag avslöjar mitt förnamn...gör du det då?
    Mitt är inte annorlunda eller långt...ganska vanligt tror jag.

  • E-tuna

    Jag tror inte att jag SER snäll ut men jag ÄR snäll!!!

  • E-tuna

    Hej!
    Jag heter Anneli!

    Ja, jag är barnsligt förtjust i tecknat!!!
    Kryptikens mästarinna har du ju alltid varit men jag ska försöka knäcka din kod...

Svar på tråden E-tuna!