Inlägg från: Magnus brud |Visa alla inlägg
  • Magnus brud

    Kristianstadbrudar - ny tråd igen...

    Paulinas

    Jag kan bara instämma i vad allt som sagts. Det var verkligen det vackraste bröllop jag varit på. Allt stämmde perfekt. Till och med vädret. Det kunde inte bli bättre. Nu får man själv lite prestationskrav.

    Satt precis och skrev ert namn på kuveret till inbjudan till vårt bröllop. Jag har sparat er för att kunna skriva Lisa Kjällstöm. Kändes annorlunda men bra.

    Har fortfarande jätte dåligt samvete för att jag inte höll ngt tal. Det borde jag ha gjort. Ångrar mig verkligen att jag inte tog mig i kragen och vågade. Jag tycker verkligen mycket om er och det hade varit ett bra sätt och visa det på. Men det är mkt att göra åt det nu. Så jag ska inte tjata längre.

  • Magnus brud

    Min-Ah
    Kul att äntligen träffa dig med.
    Så duktiga ni var. Det var väldigt vackert. Magnus, min sambo, är väldigt kräsen när det gäller musik, men han var riktigt inponerad.

  • Magnus brud

    Paulinas

    Jag menar så klart Lisa Källström. Vet inte vart det lilla j:et kom ifrån

  • Magnus brud

    BT- träff skulle vara väldigt trevligt. Det var så länge sedan jag kunde vara med. Tyvär kan jag verken den 8:e eller 9.e. Vi är på Öland den helgen.

  • Magnus brud

    Paulinas

    Hur är det? Allt bra? Skulle vara kul om vi kunde träffas. Jag kan köra till Kristianstad någon dag så kan vi väl ta en fika och prata lite.

    Vi tog bilder på bröllopet, men varken jag eller Magnus är någon mästerfotograf. Me vil du ha några kort kan vi bränna dem på en skiva.

  • Magnus brud

    Var länge sedan jag var här inne. Lite nya ansikten. Vad trevligt.
    Gumsigos - väldigt vacker klänning.

    Var precis inne och läste om alla katastrofer som kan hända på ens bröllopsdag. Det är inte för inte som man blir lite orolig. Allt från bajs till rödvin på klänningar, mat som kommer flera timmar försent.

    Vårt första "missöde" har redan inträffat. Jag ringde för att dubbelkolla med min fotograf, att allt var OK. Tur var det, för det var hennes man som svarade och sa att hon var så utbränd att hon inte kunde fotografera vårt bröllop. De hade blivit av med mitt telefonnummer och kunde inte få tag på mig. Känns lite jobbigt. Men nu gäller det att hitta någon ny, som är bra men inte alls för dyr. Det börjar tryta lite i bröllopsbudgeten.

  • Magnus brud

    Hejsan1

    Det var oerhört länge sedan jag var här inne och skrev. Har läst lite ikapp och förstått att några har gift sig och andra har planerna fullt igång.
    Gumsigos, det verkar som om ni är på banan igen. Roligt med en klänning. Angående underkjol har jag för mig och Paulinas inte hade någon.

    Själv börjar det närma sig. Den 9/9 när ni fikar, sitter jag själv hos frisören skägg & Lockar. Allt har börjat lägga sig på plats nu. Allt detaljer med kurhotellet är ordnat, fotograf är bokat efter mkt om och men. Det blev Johan Lindvall i Kristianstad, tror att han heter så. Alla sa att han var så dyr, men jag tycker inte att det var så farligt. Duktig är han i alla fall. Ringen är också beställd. Det vi har kvar är: Bordsplacering, festprogram, vigselprogram, Magnus kostym på kemtvätt och handla två slipsar. Sedan tror jag att allt annat är färdigt. Känns skönt, men samtidigt sorgligt. Man vill inte att det ska ta slut.

  • Magnus brud

    Hejsan

    Det var länge sedan. Nu är snart vårt bröllop helt färdigplanerat, saknas bara en detalj som jag hoppas ni kan hjälpa mig med. Jag behöver få tag på vita pärlor av t ex socker som man kan ha som tårtdekoration. Är det någon som vet vart man kan få tag på det?

Svar på tråden Kristianstadbrudar - ny tråd igen...