• Gumsigos

    Kristianstadbrudar - ny tråd igen...

    Spärat haha jag kan inte stava :D:D

  • Gumsigos

    Hjälp vilket väder, det regnar ju hela tiden, snacka om att få höstkänsla!!

  • Gumsigos

    Hur kallt tror ni det är i slutet av oktober?? Jag hade varit sugen på att ha dansen på logen, men det känns som om jag kan glömma det...

  • Gumsigos

    Hjälp vilken familj man har!!

    Vi hade lite kalas för Julia som fylldet 10 år igår. Min syster och svärfar med respektive kom o grattade. Vi passade på att ge de sina inbjudningar eftersom portot blev så dyrt plus att det skulle bli roligt o se deras reaktioner. Trodde vi!!

    Min syster läste igenom inbjudan sen lade hon den bara på bordet o sa ingenting, inte ens tack!! Karin (Klas styvmor skoja lite men verkade glad o frågade om svärfar skulle läsa, men han hade ju inte glasögonen med sig, men hon sa aldrig vad det va de hade fått. Så de tacka inte heller!! :(

    E så himla besviken!! Min syster sa lite krängt att "ja då får vi skaffa kavaj till dig (o mena sin sambo) o jag har ju ingen klänning som passar till det!"

    Jag ble så himla less att ja va tvungen o gå ut i köket för att de inte skulle se tårarna komma. Hon vet ju samtidigt hur länge vi har pratat om det o att jag längtat jätte mycket efter bröllopet.

    När hon gifte sig, med sin förre detta la vi ut massor för att vara fina, alla fyra + en dyr present. Vi lade säkert ut ca 3500 på kläder o present till deras bröllop, ovanpå det så skilde de sig ett halvår efter. Jag sa inte ett ljud o svarade samma dag jag fått inbjudan, och va jätteglad för deras skull. E det för mycket begärt?? Speciellt av familjen?? :(

  • Gumsigos

    Marie jag hoppas ni kan komma ialla fall, blir lite tomt utan er :D

  • Gumsigos

    Vad roligt Marie, när va det du fyllde år? Va det den 1e sep?

  • Gumsigos

    Va gulligt av dig Marie, e så gla att du vill komma :)

  • Gumsigos

    Ok då blanda ja ihop det :D Har födelsedagar 1, 2 o 3 september :D

  • Gumsigos

    Hej Paulinas kul att höra lite från dig :) Faktiskt så ringde prästen idag, så nu är han äntligen bokad. Han hör av sig längre fram med vigselsamtalet.

    Tack för stödet :) Va gäller familjen så va föräldrarna på besök idag (mina) o gratta Julia, de fick också inbjudan i går men vi la den bara i brevlådan, men tro inte att de sa nåt inte... men det va ju nästan som ja väntat långt innan ju.

    Ibland funderar man på om man överhuvetaget skulle bjudit dem....

  • Gumsigos

    Hoppas det går bra för honom Min-Ah.

    Jag vet precis vad han går igenom, båda mina föräldrar har gått igenom precis samma sak.

Svar på tråden Kristianstadbrudar - ny tråd igen...