• Gumsigos

    Kristianstadbrudar - ny tråd igen...

    Min-Ah va gör du uppe så här dags hihi :D

    Vi håller på med inbjudningarna. Ska skicka dem i morron tänkte vi. Men får leta adresser till några innan vi får iväg de allra sista :)

  • Gumsigos

    Du e go Marie :D annars får du väl ta av bondtemat som det blir på logen haha

    Äntligen har åtminstone de flesta inbjudningarna kommit iväg. Har några adresser kvar att leta upp :)

  • Gumsigos

    Nu har ryttarinnan äntligen kommit hem o landat, gissa om ja har träningsvärk både här o där, men mest i rygg o rumpa. Igår blev det 8timmar i sadeln. :o Trodde jag skulle döö :D o i morse kände man sig stel som en gammal tant haha :D

    Jobbarkompisarna lär väl skratta åt en i morron :)

    Dahlis hoppas att du kan komma den 9e, hade varit så roligt :)

  • Gumsigos

    Visst ja, man kan inte komma ihåg allt alla gånger :) men toastmaster blir goda vänner till oss, men det vet de inte än hihi. Så du kan anmäla dig där. Du får namn o nummer sen. Sen önskar vi oss mest presentkort på ticket, sparar där så vi kan komma ut på nåt roligt sen. De har ju massa olika resebolag. Sen samlar vi faktiskt på en servis, har inte så mkt av den men ändå. Heter Vieux Luxembourg,från Villeroy & Boch, finns både på Duka och Cervera.

  • Gumsigos

    Glömde o säga, jag tycker det känns dumt o säga va man önskar sig, det är viktigare att gästerna kommer än att vi får en massa. Även om vi älskar presenter :D

  • Gumsigos

    Eruraina, tja typ i utkanten av centrum. Ja hänger gärna på om du vill, ska ha papper till festprogrammen o vigselprogrammet.

    Har börjat pula med det o borde väl göra vigselprogrammet också, men det är så svårt o komma på musik o så, vet väl annars på ett ungefär hur ja vill ha akten o så.

  • Gumsigos

    Tack så mycket Marie, Min-Ah och Paulinas. Det va så lite så, de blev uppskattade här på jobbet me, roligt o höra, tyckte inte de blev så speciella.

    Va en kille här som sa:"Hur orkar man lägga ner så mycket energi på sånt o göra det så fint" Kul att höra, o han visste inte vem det va som gjort det :D snacka om att man tar åt sig :)

  • Gumsigos

    Sitter o funderar; har fått i väg inbjudan, vad är nu nästa steg? Musiken, vad hade ni/ska ni ha för ingångs/utgångs musik? Måste ta reda på det omgående... o psalmer o annan musik... Gaaahh!! Hjälp! O så ska man tänka på allt annat me som ska göras, haha ja känner mig rent nollad :D:D

    Helt värdelös på musik :D

    Men en sak är i alla fall fixad. Vi ska ha hoppeborg till barnen, min chef håller på med sånt på fritiden, o vi får hyran i bröllopspresent! Gulligt eller hur!! Annars är normalpris 900kr, fast vi har ju normalt lite rabatt.

  • Gumsigos

    Nån som är sugen på o ta en heldag i Malmö? Jag måste till Ikea o Stämpelfabriken. Har massa o fixa :D

Svar på tråden Kristianstadbrudar - ny tråd igen...