Inlägg från: MrsNorell2b |Visa alla inlägg
  • MrsNorell2b

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Hallå allihopa!
    Trodde inte att folk planerade så långt bort som vi... känns som en hel evighet till 2008 ju, Men det lär väl gå för fort snart antar jag.

  • MrsNorell2b

    Man tackar man tackar! När är den stora dagen för alla? Har en till fråga också. Vi har preliminärsatt datum till den 9/8. Har funderat på att ha rött och lavendel som färgtema..finns det risk att det blir för juligt eller vad tycker ni?

  • MrsNorell2b

    MsNordqvist

    Ok.. ja, vi ska beställa ringarna idag! *lycklig* Sen är det bara att vänta på ett frieri!

    Ja, jag tror också att det blir bra men när andra velar om rött så blir man ju lite tveksam. Men tack för rådet. Blir nog så ändå..

  • MrsNorell2b

    Nu har vi beställt förlovningsringar!!! De är så fina! Har också bestämt oss för en alliansring till. Ringde kyrkan också idag och de sa att vi kunde boka efter årsskiftet! Det känns som att det rör sig så sakteliga! är nog så lycklig man kan bli idag...nästan iaf!

    Mysan98 - 12/1-08
    Snart_FruL - 8/3-08
    Jag&Du - 10/5-08
    MrsNyberg2B - 17/5-08
    Coornet - 8/8-08
    Mithril - 9/8-08
    MsNordqvist - Mitt i vintern eller midsommarafton

  • MrsNorell2b

    MsNordqvist

    Är inte medlem där.. och jag önskar att jag kunde visa våra fina ringar men de kommer från Guldbolaget och de har ingen hemsida så jag har ingen bild på dem. Tydligen finns det ingen med hemsida som säljer dem. Jag får ta kort på dem när han har fått ändan ur och friat!

  • MrsNorell2b

    MsNordqvist

    Ok ska göra det då...

  • MrsNorell2b

    Jag&Du

    Luuuugn... Jag ska boka efter årsskiftet bara för att vara säker på att ingen snor vår dag. Man kunde inte boka tidigare än så där vi ska gifta oss. De hade ingen kalender än. Om du vet vart så kan du ju alltid ringa och kolla hur pass tidigt du bör vara ute för att vara säker på att få ert datum!

  • MrsNorell2b

    Vår kyrka hade ingen kalender för 2008 än utan fick det efter nyår. Jag är rätt säker på att det inte är så populärt att gifta sig där. Vi fick ju typ boka i maj -08 om vi ville men då kunde man ju få ta ett annat datum än vad som var tänkt.

    Är lite irriterad idag också... på GSK. Beställde ringar där igår och då kunde vi inte alls få det vi ville ha. Det var omöjligt helt enkelt så idag efter ett litet utbrott från mig så ringde m2b dit och då gick det helt plötsligt hemskt bra! Vi skulle få rätt text och rätt symbol (igår kunde de inte ens göra ett hjärta). Dessutom skulle ringarna vara klara på torsdag och inte 18 oktober som de sa igår trots att de nu fick specialbeställa gravyren. Varför bråka igår då liksom? Äh...less! Oprofessionellt tycker jag!

  • MrsNorell2b

    Vi har gjort klart gästlistan så till pass att den funkar så länge ingen gör slut med sin respektive eller så men annars är den aktuell och klar. Inbjudningskorten är inte klara men det fanns en massa fina i "panduro Hobby" så nu har jag beställt den katalogen! Älskar att pyssla!

    Ja, det var skönt att vi kunde få ringarna vi ville ha men nej, jag tänker inte rekommendera dem det första jag gör iaf.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!