Inlägg från: InaHjärtarAdam |Visa alla inlägg
  • InaHjärtarAdam

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    MsNordqvist:

    hur menar du med välsignelse i kyrkan bara? alltså kan man inte ha en likadan cermoni som man skulle haft om man inte hade smyggift sej innan?
    först tänkte jag bara att det var lite på skoj sådär men min sambo tyckte att det var en bra idé;)

  • InaHjärtarAdam

    grattis MsNordqvist!!

    vad har ni tänkt boka till nyår?

  • InaHjärtarAdam

    jaaa, sankt petersburg! jag skrev det i en annan tråd alldeles nyss. kanske för att jag själv vill dit.
    jag ska till london nästnästa helg, efter det kanske jag kan tipsa dej om det;)

  • InaHjärtarAdam

    hej! vi är just nu helt uppe i bröllopsreseplanerna. har varit och pratat med en resebyrå idag och dom ska skicka hem alla vinter 07-kataloger till oss så fort dom kommer ut:)
    finns ju så många ställen man vill åka till!! förstår inte hur vi ska kunna välja alltså, hehe. men eftersom vi åker på vintern så blir det antagligen nånstans i asien, karibien, mexiko eller brasilien. det är ju dom ställena som har säsong då. mauritius hade typ trombvarning i december/januari, så tur att vi inte vill dit;) annars har ju fritidsresor bra resor dit.

    låt höra om alla era resplaner! hur mycket pengar ska ni lägga ut på bröllopsresan, vart ska ni åka och varför?

  • InaHjärtarAdam

    klänning ja... själv har man legat vaken inatt för att jag har tänkt så mycket på klänningen. funderar på om jag vågar låta china ekt sy upp? hur ska ni göra? det känns ju sååå dumt att lägga flera tusen när man kan få en kopia på china ekt för en tusing...

  • InaHjärtarAdam

    jag har inte gått i ide, jag har vart i london;) nu är jag hemma igen iallafall och har fått svar från kyrkan. den är handikappanpassad och vi har även fått reda på en annan festlokal som ligger närmare kyrkan och mina föräldrars hem som också är handikappanpassad. jag ska bara ringa prällen och se till att boka nu, hon ville göra det på telefon hellre än mail verkade det som. och detär ju förståeligt:)

    och en sak till... för typ ett år sen sa min sambo att han inte visste om han ville ha barn alls, (jag blev jätteledsen men tänkte att det ordnar sej nog) men igår när vi precis skulle till att somna sa han att han vill ha barn - om ett litet tag! wohooo!!! hoppas jag kan kasta pillrena till bröllopet!!

  • InaHjärtarAdam

    Pämis:

    usch vad hemskt!! lider med dig och är ledsen för din skull...

  • InaHjärtarAdam

    jag håller på att boka kyrka o festlokal just nu;)

  • InaHjärtarAdam

    håller också på att maila en föredetta lärare om ett tårtrecept som är gudomligt gott. delar med mej så fort hon har svarat mej;)

  • InaHjärtarAdam

    faaan.... det sket sej med festlokalen. man fick inte ha fest med alkohol där. vet inte vad jag ska göra nu!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!