Inlägg från: InaHjärtarAdam |Visa alla inlägg
  • InaHjärtarAdam

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Jag&Du:

    din sida är jättefin!!!
    nu vill ju jag också göra en bara för det... hehe

  • InaHjärtarAdam

    Jag&Du:
    låter som att dom ska ta bort några sidor som du sen får betala för att få tillbaka?
    det låter inte så gratis som dom vill få det att låta...

  • InaHjärtarAdam

    MrsNyberg2B:

    hehe, jag håller på o fixar me mitt hår nu för att få det så bra som möjligt till bröllopet. toppar och sköter om ordentligt.
    snacka om petigt;)

  • InaHjärtarAdam

    måste man säga att det är en brudfrisyr?

  • InaHjärtarAdam

    dom kanske inte behöver komma på en? man behöver ju inte skylta med det;)

  • InaHjärtarAdam

    jaa, fast vad ska man göra om dom blir sura? gå nån annanstans i fortsättningen. det finns väl fler än en frisör att välja på:)
    jag skulle gjort så iallafall om jag fick det en tusing billigare! jag tycker inte man har nån skyldighet att rapportera vart man ska med frisyren.

  • InaHjärtarAdam

    idag har jag o sambon varit hos min blivande svärmor för att planera lite. hon har blivit sååå entusiastisk!!! jätteroligt;)
    fast nu börjar nog dom riktiga problemen för hon vill att vi ska ha ett väldigt punkigt och ovanligt bröllop medans mamma vill att vi ska ha ett traditionellt.
    tur att det är vi själva som bestämmer;) problemet blir bara att få alla andra att förstå det..... huvva..!

  • InaHjärtarAdam

    hej!! jag har tittat lite på en klänning som jag gillar, den är från china-ekt så jag vet inte om jag vågar beställa den med spetstyg eftersom jag har hört att deras spets inte är så fin... men vad tror ni om den här klänningen fast i vanlig satin istället?
    www.1koo.com/wedding/itemdetailc.asp

  • InaHjärtarAdam

    blivandefruandersson08:

    1koo är china-ekt!! :)
    jag har pratat med dom och jag ska få närbilder på deras brokadsatintyg imorgon!
    dom tyckte att klänningen inte skulle se fin ut i vanligt slätt tyg nämligen. men vi får väl se hur det blir. det lutar åt att jag gör ett försök iallafall!

  • InaHjärtarAdam

    åååh jag blir gaaalen!!
    alla mina bröllopsplaner föll itu när det bara kommer in fler och fler på gästlistan.. nu kan vi inte vara i den lokalen jag har bokat och om vi inte ska va i den lokalen så är det onödigt att ta just den kyrkan. min sambos mamma vill inte att vi ska gifta oss i kyrkan överhuvudtaget och vill att vi ska ha ett punk-inspirerat bröllop. liiite långt ifrån vad jag själv har tänkt. hon vill ha knytkalas istället för catering också. min mamma är helt tvärtemot.
    jag förstår helt allvarligt inte hur detta ska bli av tillslut! tänk om det slutar med att vi får gifta oss i rådhuset bara vi två och skita i fest och allt bara för att det inte går att arrangera!
    jag vet att vi inte ska lyssna på alla andra utan tänka på vad vi vill. men det är så svårt att göra det och hålla sig till en budget när alla samtidigt håller på och drar en åt ena eller andra hållet vad gäller alltifrån solosång till cacetoppers!
    vi borde ha gift oss i smyg!

  • InaHjärtarAdam

    hur det poppar upp nya? jo för att min sambos mamma kommer på alla som vi har "glömt"...

  • InaHjärtarAdam

    jo dom ska skjuta till pengar för att ordna med en annan festlokal för att vi ska få plats. men det är ju lite synd om mina föräldrar som ska betala mat och sprit för nu har dom plötsligt 20 pers till att betala för :(

  • InaHjärtarAdam

    ja jag får nog ta o prata med dom... och går det inte att skära ner på gästlistan så får dom se till att hjälpa oss lite till så att mina föräldrar inte behöver lägga ut så mycket pengar.. eventuellt får vi skära ner i något annat i budgeten..

  • InaHjärtarAdam

    nu har jag iallafall fått närbilder på klänningen från china-ekt:)
    jag kan inte lägga upp dom på internet men om ni vill så lägg till mej på er msn så kan jag skicka dom till er där!! alvaereva@hotmail.com

  • InaHjärtarAdam

    MsNordqvist:

    gjorde det? då måste jag springa iväg o köpa det också!!

    min sambo åkte för övrigt till kina idag. buähähä!!! jag hatar att vara ensam hemma! han blir borta i nio dagar. som tur är ska jag till göteborg över helgen iallafall...

    och en sak till:
    adda mej på msn alvaereva@hotmail.com om ni vill frossa i bröllopsprat eller vad som helst!

  • InaHjärtarAdam

    besviken?? jag har precis köpt den jag med... hoppas det inte var att kasta pengarna i sjön helt iallafall.

  • InaHjärtarAdam

    June20: har för mig att jag läste att du hade övervägt att ha er bröllopsfest på ching palace. har du pratat med dom om vad dom skulle ta för det och sådär? jag är nämligen också intresserad av det stället...
    sen läste jag nånstans att du var intresserad av att bygga dockskåp om jag inte blandar ihop... på "liten karin" i haga finns massor av såna grejer! jag var där i söndags:)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!