• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Hoppsan hejsan, nu har visst vår tråd stängts för svar. Tänk så fort tiden går när man har roligt!

    Så kom tillbaka nu alla 2008-brudar, och välkomna alla nya!

    Länk till gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1592119.html

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!
  • June20

    Jenny_Åland

    tack!
    låter jobbigt för din m2b.

  • Pumpkin

    June20
    Är det W/VS eller TW/VS eller vad?

    Förstår att du blir ledsen och besviken på din mamma när hon inte reagerar som man hoppas att dom ska göra

    Själv slängde jag ut idéen om vinterbröllop till min mamma och moster - båda tyckte att det lät helt perfekt! Så nu är jag ännu mer såld på vinterbröllop

  • Snart_FruL

    June jag känner med dig!

    Min mamma är ju oftast jättesnäll, och hon vill väl. Men hon kan inte få in i sitt huvud att jag inte är hon. Att jag har egna idéer och åsikter. Hon får mig alltid att känna mig så fel.

    Så fort jag och min m2b har bestämt oss för att köpa nåt eller göra nåt, som hon inte gillar, så utgår hon ifrån att jag övertalat honom. Ibland verkar det som om hon tror att jag kör över, utnyttjar och bossar med min m2b. Vilket är MYCKET långt från verkligheten!!! Det känns för jävligt när det är min egen mamma som anklagar en för sånt. Hon tycker väldigt mycket om sin blivande svärson, stundom får jag känslan av att hon önskar att det var han som var hennes barn istället.

  • Jenny_Åland

    Snart fru L

    Den buketten var fin :). Jag har bestämt mig för en bukett med rosa rosor typ en så som jobeli hade fast jag tänkte ha kortare skaft som jag klär in med rosa band och fäster med pärlnålar. Ev. skulle jag vilja ha pärlor i buketten eller någon annan dekration.

    www.pixbox.se/alb_show_id145295_page0.html

  • Snart_FruL

    Jenny den buketten är också jättefin. Kan nog bli jättefint med ett kort och rosa skaft.

    Kom på att man nog ser bättre hur skaftet på buketten ser ut på den här bilden:

    www.wolw.fotosidan.se/viewpic.htm

    Min m2b fastnade direkt för den här buketten. Eller i hans ord; "Den var ju häftig, den ser ut som en mace"

  • Jenny_Åland

    Jag fick idén från www.blommorhemma.se/ Klicka på "att arrangera blommor". Välj sen "brudbukett av köperosor" Den buketten jag tänkte mig är längst ner på sidan. Tänkte att jag skulle provbinda en bukett i förväg för att se hur det skulle kunna se ut. Jag skulle vilja ha något extra i buketten, typ pärlor eller någon annan dekor. Kanske några "pinnar": brollopsplaner.blogspot.com/2006/03/tidigare-inlgg-kategori-blommor-hr.html

  • June20

    MsNordqvist

    Det sa hon inte när jag frågade om dem men dem ser inte spec vita ut om jag berskriver dem så. Såg nämligen en ring nu i Lör som var säkert på 1c med 4 el 5 stenar(alians ring) och dem var VERKLIGEN vita....som smuttsvita. Mina ser väldigt rena ut, inte helt rent som Flawles men oerhört klart. Hmmm hoppas du fattar nåt. Tror ialf att dem är TW.

  • MrsNyberg2B

    Snart_FruL - Snygg bukett! Jag skulle vilja ha en likadan, fast omvänd - alltså flest röda rosor och några vita..

    Jenny_Åland - vilken bra sida! (blommorhemma). Den buketten med lååååångt "skaft" tycker jag var väldigt fin.. Helt klart ett alternativ!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!