• Mysan98

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Eller så måsta jag lägga allt i samma Entry bara för att få det att se någorlunda vettigt ut....

  • Mysan98

    Insåg igår kväll att vi hade skrivit fel bröllopsdatum på vår hemsida :) Inte nog med att det är fel datum i våra förlovningsringar nu har vi ingen koll på längre vilket datum vi gifter oss

  • Mysan98

    För att göra en ganska lång historia kortare så hade vi inte pratat om DATUMET när vi skulle beställa ringarna. Så när vi fick frågan på vilket datum som skulle stå i så blev min karl lite svettig och helt stum så expediten sa till sist under mycket skratt (inte åt oss utan med oss) att "midsommarafton är ett populärt datum, vad säger ni om det"

    Sagt och gjort. 25 juni står det i våra ringar med vi förlovade oss 12 juni istället när vi hade fått lite tid att tänka på. 25 juni var ju dessutom min förra sambos och min förlovningsdag så det datumet var ju inte så lyckat att ta kanske. Förut pratade vi om att ändra datumet till det rätta när vi gifter oss, men nu har det blivit en sån rolig historia att vi vill ha kvar det felaktiga datumet i ringen. :)

  • Mysan98

    Ja jo... Tanken var ju att vi skulle välja ut ringarna och sen skulle han välja ett datum när han tänkte fria. Fast så långt hade min karl inte hunnit tänka ännu så han blev ju tagen lite grann på sängen.

  • Mysan98

    Jag&Du: Såna där dagar är jätte jobbiga att ha. Kan inte föreställa mig hur det känns att vilja gå ner så mycket som 21 kg, men mitt mål är i alla fall 7 kg. Av det skälet så vill jag inte prova klänningar nu för jag vet att jag kommer bli sååååå besviken och ledsen när ingenting sitter som man tänkt sig.

    Kram gumman!

  • Mysan98

    Snart så....: Hade havtema när jag fyllde 30 år. Tycker att det finns så mycket fint kring det temat så man blir alldeles sjuk i kroppen. Tycker att det skulle kännas lite tjatigt att ha det temat igen...

  • Mysan98

    Snart så....: Har ju tyvärr ingen bild från själva festen men jag kan beskriva hur jag gjorde. Först köpte jag billig lakansväv på Ikea för typ 19:-/m som jag färgade marinblått (skulle föreställa havet). I mitten av långbordet från kortsida till kortsida hade jag sand (jo det funkade alldeles utmärkt utan att få det i maten) och i sanden så strösslade jag ut finkornigt silverglitter. Sen fördelade jag ut olika typer av snäckor och sjöstjärnor. Med jämna mellanrum hade jag skåla med flytljus som var formade som sjöstjärnor. Det blev verkligen dösnyggt och jag fick mycket beröm för min dukning!!!

  • Mysan98

    MsNordqvist: Så skönt att hon börjar kvickna till nu. Kommer ihåg när min kanintjej steriliserades. Jag var en hönsmamma i flera dagar. Vid minsta ljud for jag upp för att kolla att allt var okej. Tror nästan att sånt där är jobbigare för oss mattar och hussar än vad det är för djuren :D

  • Mysan98

    MsNordqvist: Jo känner som sagt var igen det där :) Jag lider med dig gumman (och självklart med din gosekisse också)

    Har burit upp en del bröllopstidningar från källaren nu. Men det kanske bara är en fjärdedel på sin höjd. Upptäckte att min äldsta tidning är hela 10 år gammal!!!!! Har suttit och skrattat gott åt en hel del saker, dels dåvarande modet och dels deras siande om framtida trender. Jacketten trodde man skulle komma mer och mer t ex. Tror den blev omkörd av frockcoaten på vägen. Men rackarns vilken ångest jag har för att klippa i tidningar. Behöver nog skriva till DrPhil för det här är ju sjukligt!!

  • Mysan98

    Nej jag ska inte göra själv. Är helt hopplös på håruppsättningar och mitt hår är ett sånt där hopplöst halkigt hår så jag överlåter det gärna till någon annan :)

  • Mysan98

    Hahahha ja det är ju riktigt TASKIGT om man vaknar upp med en bad hair day den dagen man ska göra sin frisyr :) Var någonstans i Thailand ska ni gifta er?

  • Mysan98

    Var har vi inte bestämt ännu, fast det blir i Stockholmsområdet/Mälardalen/Roslagen :) Det gäller ju att hitta det där perfekta stället du vet... Vilket vi inte har gjort ännu. Så egentligen är frågan HUR lite svår att besvara också. Allt hänger ihop lite. Så just nu är vi på utforskarresor. Efter att ha sett Tensta Kyrka så blev jag lite sugen på att gifta mig där, men vi får se som sagt var... Veligare brud får man nog leta efter tror jag, men jag slits mellan mitt amerikanska arv och vår ekonomi

  • Mysan98

    Mmm är amerikanska till hälften fast jag är född där :) Så jag slits mellan den djupa pliktkänslan och att bröllop är på liv och död (mina släktingars inställningar också) och att hitta det som är typiskt vi och som känns superrätt. Resultatet är att INGET känns rätt så jag är liiiiite stressad över att vi inte kan komma till något beslut i någon fråga.

  • Mysan98

    June20: Jag håller tummarna för en framtida lottovinst för dig!!

  • Mysan98

    MsNordqvist: Hahahah.... Ja ja bättre att tipsa om sidan en gång för mycket än en gång för lite.

  • Mysan98

    Har så fruktansvärt mycket annat för mig just nu så jag har inte hunnit tänka så mycket bröllop känner jag!!! Men jag läser det ni andra skriver i alla fall :)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!