• Neon

    Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...

    Hallåj,

    Min kille har haft ca 15 tjejer innan mig. Inga seriösa förhållanden, men mkt one night stands.
    Jag själv har gjort det seriöst med 3 personer! Är faktiskt lite svartsjuk på de "gamla" tjejerna. Vad hände, vad gjorde dem? Är det normalt att tänka så?
    Ändå tycker min kille att 15 är ingenting när man snart är 30 år. Hans kompisar ligger runt ett hundratal.... Hur många har ni gjort det med?

  • Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...
  • Neon

    Nä, egentligen ville jag inte fråga. Men jag är så jäkla nyfiken! Inte på ett bra sätt jag vet. Men man jämför sig liksom, undra hur de såg ut och hur de var osv. Men det kan inte varit speciellt avancerat för jag märker att han är väldigt oerfaren, vågar inte "leva" ut alls om man säger så. Var väl bara in och ut, tack och hej leverpastej ungefär. Men ändå...varför kan jag inte släppa det? Bara skita i det. Gjort är gjort liksom. Hur har ni gjort för att komma över det?

  • Neon

    Tack alla ni som svarat! Men som Mandelblomma skrev. Att det är hon som är mest erfaren. Så är det i mitt fall också. Skulle gärna vilja "lära" honom lite. Tror han vill så mycket men kan inte släppa ut det om man säger så. Och jag vet vad jag vill, men kan inte med att säga det. Känns som om jag pressar honom att prestera mer än vad han klarar av just nu. Men det kommer nog med tiden förstår jag, men hur gör man för att "snabba på det"?? Har någon erfarenhet av detta? Kram på er!

  • Neon

    Cute Lilla My, tack för grattiset!!!! Kram

Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...