Inlägg från: brudkronan |Visa alla inlägg
  • brudkronan

    Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...

    Varför spelar det någon roll hur många han varit med? Det viktigaste är väl att han håller sig till dig nu?

    Jag 40 år och har nog haft ett 40tal partners.

  • brudkronan

    miss froggy: se det inte så - du har väl bara varit mer kräsen än en del av oss andra... en del av de där 40 jag har haft hade jag mycket väl kunnat vara utan - det är som vanligt inte kvantitet utan kvalitet som gäller...

  • brudkronan

    Jag vet inte jag... jag erkänner gärna här att det är ett av mina one night stands (eller rättare sagt three nights stands)som har varit den bästa älskare jag någonsin haft. Förmodligen för att han var så exotisk i mina ögon, svart, 2.03 lång och supervältränad på ett alldeles lagom sätt (basketspelare)- bara ljuvligt vacker helt enkelt. Han är definitivt den som jag fantiserar om - men han är INTE mannen jag skulle vilja dela mitt liv med!!!

    Nu skulle jag då ALDRIG vara så korkad att jag skulle berätta om honom för min pojkvän - så korkad är jag INTE.

    Och visst - äkta kärlek gör älskogsakten alldeles ljuv och underbar, jag har varit med om att gråta av lycka när jag varit med en man jag älskar - men ibland finns det mycket att säga för kravlös, hämningslös, djurisk lust också... ;)

  • brudkronan

    Buslinna!

    Skör, torr hud på killar kan bero på att han tvättar sig med ngt för uttorkande - precis som för tjejer gäller att vatten och bara vatten är det som man bör skölja sig med i underlivet.

    En del killar har känslig hud som reagerar på könsvätskor och förstås et att huden utsätts för endel friktion i samband med samlag - så för de killlarna gäller att de sköljer av sig noga efter sex och torkar sig ordentligt torr.

    Torr och sprucken hud KAN också bero på svampinfektion, oftast också med kliande utslag men inte alltid - även då gäller att tvätta noga med vatten och att torka ordentligt, det det kan också vara bra att smörja in med oparfymerad barnolja - det kan man göra även om man inte misstänker svamp - oljan motverkar att det blir torrt och spricker.

    OM man misstänker svamp är det viktigt att båda parterna i förhållandet behandlas, ibland hjälper extra noggrann hygien och barnolja, men man kan också behöva läkemedel mot svampen, finns receptfritt på apoteket.

Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...