Inlägg från: tattar-Emma |Visa alla inlägg
  • tattar-Emma

    Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...

    Fler än prinsessan Diana, färre än Madonna ;)

    Några fler hade jag väl tänkt hinna med, har också kompisar som slutat räkna och så många är jag inte uppe i. En kompis tyckte hon hade hunnit med så mycket mer än jag för att hon varit med tre gånger så många... utom att i mitt fall var det förhållanden och i hennes kortare historier. Tippar att jag och min senaste hunnit med lika mycket på en sommar som hon gjort totalt. Så det säger inte så mycket om vad man faktiskt varit med om.

  • tattar-Emma

    Jag tycker det är sexigt med mer oerfarna killar, så det blir en stor grej för honom att vi har sex :D. Några tjejer får han gärna ha haft, men det är inte så spännande om jag är den tredje/fjärde tjejen sen nyår.

    Kan se tjusningen i en erfaren, men jag gillar verkligen när han är sådär "shiiiit, vad spännande, det händer grejor". Så som man blir när det var ett tag sen.

  • tattar-Emma

    Sant, det går ju ändå... tex om man gör nåt mycket bättre än hans förra tjej... :D men det är lättare att få det med en som inte varit med tusen tjejer innan. Jag kanske bara håller på att bli äldre :D

    Sen gillar jag också känslan av att vara mer speciell. Som nån annan i tråden sa, han får ju gärna komma ihåg mig efteråt och vad jag heter i efternamn ;). Inte nödvändigt, äventyr är äventyr, men de jag går runt och trånar efter under längre tid är just såna som jag nyss beskrev.

  • tattar-Emma

    En läskig grej med att bli äldre är risken för könssjukdomar. När jag var 20 träffade jag en kille som bara varit med oskulder. Han var ju garanterat frisk. Mina nuvarande jämnåriga (27) har ju ett betydligt brokigare förflutet. Lite konstigt att tänka på, trots allt var det ju bara häromdagen jag var 20 :D

  • tattar-Emma

    Jag missbrukar ordet "ju". Och den här tråden, förlåt TS.

  • tattar-Emma

    Jag tycker inte 15 är lite för en 30-åring, det tyder på någon som är förhållandevis aktiv. Om personen i fråga förlorade oskulden vod 15 (som långtifrån alla gör, 16-17 är medel och det är alltså inte alls ovanligt att göra det för första gången i exempelvis 20-årsåldern) betyder det 1 partner om året, vilket förstås blir än mer om man tänker sig att 2-3 av de 15 varit längre förhållanden. I så fall kan det röra sig om 3 längre förhållanden och sen 3 kortare historier om året, det tycker jag inte är lite.

    Men det är inte hysteriskt mycket heller. Pratar vi 30 börjar jag dra öronen åt mig, då är det så många att jag iaf vill veta varför. Träffade en kille för några år sen som varit med över 80 pers på ett år, han gick ju tämligen fetbort - behövde inte ens fråga hur det kunde komma sig att det var så många, det sa sig självt att han inte kunde ha en enligt mig vettig anledning :D

    Jag känner många som haft några längre förhållanden, och mellan dem inte varit så intresserade av att strula runt. Gissar att en stor del av mina kompisar varit med kanske 5 personer, vissa färre än så. Inget konstigt i det.

  • tattar-Emma

    Jo, det är ju skillnad på om en person är desperat eller picky... ;) Fast det kan ju gälla alla, jag har blivit raggad på av en kille som antagligen varit med många och tog vem som helst, och en som varit med många men tog dem han gillade, fast han gillade många olika typer. Så det är kanske mer det det hänger på.

  • tattar-Emma

    Jag har älskat flera, men anser inte att min "framtida kärlek" blir mindre speciell för det. Som tur är tar kärleken inte slut; det finns så det räcker både till framtida pojkvänner, barn, brorsbarn, nya vänner.

    Sen har jag märkt att förhållanden bara blir bättre och bättre. Klart jag gjorde nybörjarmisstag med min första pojkvän, dem gör jag aldrig om - vilket nästa förhållande bara tjänar på.

  • tattar-Emma

    Hurra hurra!

    Jag är stolt över alla mina förvärvade talanger och skulle inte vilja vara utan någon av dem. Je ne regrette rien :D

  • tattar-Emma

    Sex funkar. Ni måste ha skrivit nåt grövre :D

  • tattar-Emma

    I så fall har jag en slampfaktor på hur mycket minus som helst, du har inte glömt några parenteser nånstans? =)

  • tattar-Emma

    Beror ju på vad man tänder på... Jag har lika mycket sexlust som andra tjejer, men tänder på personlighet, så jag har sällan lust att ligga med de bekanta som erbjuder sig. Är mest sugen på närmare vänner och då blir det naturligtvis inte lika många tillfällen.

Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...