• jocelyn

    Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...

    Mitt bästa tips till dig Neon; grubbla inte på detta. Vad gör det för skillnad hur många han varit med? finns det någon magisk gräns som anger hur många som är "lagom många"?

    Tänk på att det är DIG han är med nu. Det är vad som räknas.

  • jocelyn

    Lägger till en sak som jag tror många har fått erfara på det jobbiga sättet;

    Ställ inte frågor du egentligen inte vill höra svaret på.

    Visst kan man känna nyfikenhet eller undra kring gamla flickvänner, sexpartners etc men handen på hjärtat; vill du veta allt om andra tjejer han varit med? Kommer du må bättre om du vet om deras BH-storlek, sextricks eller kanske utseendet?

    Problemet med att börja prata om sånt här är att det blir lite "säger man A får man säga B" och det kan vara svårt att stoppa nyfikenheten trots att man känner sig sårad eller svartsjuk, ledsen eller arg över svaren. Man har ju bett om det!

    Visst ska man kunna prata om det som varit utan att måsta gå in på alla detaljerna och dissekera för mycket. Det finns saker som min m2b berättat som jag ösnkar jag kunde skyffla tillbaka in i hans mun och aldrig ha fått höra från början men det är ju så dags nu.

    Bara en liten "tänk efter före"-grej sådär...

  • Meddelande borttaget
  • jocelyn

    Alltså..jag skrev ett långt inlägg här som tydligen censurerades bort pga jag använde ordet 6. Ska aldrig upprepas i detta elisabethanska forum ;)

    Min poäng var iaf att jag anser att det är oupplyst med den där typen av kommentarer som den om vestibulit och att om man själv anser sig värd respekt för sina livsval så bör man respektera andras.

    Det är ok att hylla de som väntar, de andra bör helst säga saker som "hjag var ung och dum" eller "jag ångrar mig". Varför det?

    Så nu tjejer; en applåd till oss som INTE är oskulder! Hurra!

  • jocelyn

    Jag använde ordet "6ualliv". Det måste ha varit svårsmält!

  • jocelyn

    Usch vad fördomsfullt. Då skulle alla som använder tamponger ha samma problem. Jag antar att oskulder inte retar sina slemhinnor alls... *s*

  • jocelyn

    Jag tror inte du förstår min poäng...

    Och ingenstans i tråden har någon kvinna beskrivit att de varit med 500 pers. Alla har inte vad du kallar "våldsamt sexliv"...

    däremot tror jag många här har helt normala sexliv som känns bra för dem.

  • jocelyn

    Jag tror du förstår att oskulder också drabbas av underlivsproblem och att inget "jag ska minsann vänta tills jag gift mig" kan skydda från könssjukdomar, HIV eller HPV. Såvida inte mannen har "sparat" dig med och ni bägge är med i "true love waits" el dylik klubb för bevarandet av mödomshinnor...

  • jocelyn

    Malin; mycket bra info i dina inlägg!

  • jocelyn

    pla - du får väl helt enkelt fråga dig om du kanske ska byta sambo då och välja en som legat med färre; om nu antalet är det viktiga. Att gå runt och vara bitter över att hon legat med andra löser ju inga problem och gör varken hon eller dig lycklig...

Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...