Inlägg från: silverdrake |Visa alla inlägg
  • silverdrake

    Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...

    Pickolina och Malin 22

    har ni provat Ovesterin och isåfall vad tyckte ni om det...sitter själv med sköra slemmhinnor efter en svår svampinektion som inte ville ge med sig på ett halvår..har provat Ovesterin nu i några dagar och slutat helt med olja som jag brukar vara beroende av (har en egenblandning av Jojoba och mandelolja spetsat med lite lindblomma och några andra eteriska oljor som är svampdödande) det känns lite läskigt med tanke på att det är hormoner i oversterinet och att jag provade det utan inrådan från läkare. men jag tröttnade så på att aldrig få någon seriös hjälp så jag tog saken i egna händer..men jag tycker faktiskt hitills att det känns väldigt bra. inte alls lika irriterad och "början på svamp igen-känslan" har helt gått över.

  • silverdrake

    Pickolina

    jo jag fick också tipseet från BT, jag hoppas starkt från det, för om det stämmer att det bygger upp slemmhinnorna är det ju precis det som behövs..

    Malin 22

    hmm de där replens-grejerna lät ju bra ( men satan vad dyrt) har annars varit användare av Lactal och Vivag men tyckte inte det gjorde nått, sen läste jag på BT att det är konserveringsmedel i Lactal som kanske inte är så bra i alltför stor utsträckning så jag slutade med det...

  • silverdrake

    OJ.. menade givetvis PÅ inte från ;) ;) ;)

  • silverdrake

    jag använder en egen blandning av jojobaolja och mandelojla med lite lindblom i (för det är läkande) köper sådana prylar från Crearome men jag tror iallafall att jojoba olja borde finnas på hälsokostaffärer, jag tycker det är bra..jojoba är ju en "hartsig" olja som lägger sig lite skyddande på ytan, har det ibland som glidmedel också istället för de "gamla vanliga" silikon eller vattenbaserade, varför inte smörja insidan också tänkte jag ;) ;)

  • silverdrake

    Swing

    Visst är det bra, värsta all-produkten...borde även funka som ögon-makeup remover, fast det har jag inte provat än...

  • silverdrake

    jag hade varit med 1 innan min man, medan min man hade varit med 38 innan mig, det gör inte oss/mig något, jag tycker det är roligt att få höra alla tokiga berättelser om tjejer han legat med....tröttnar nästan alldrig på att höra om det, frågar till och med ideligen...
    fast å andra sidan tror jag mitt intresse beror på min ringa erfarenhet innan honom. får leva ut det jag missade genom hans historier istället. önskar att jag hade "hunnit" med några fler kanske. det är ju alltid bra med erfarenhet, och speciellt när man ska leva med samma snubbe resten av livet _så_man_vet_att_man_inte_missar_något ;)

    jag tror verkligen inte på att vänta på den rätta att göra det med första gången, men jag gjorde det förut, jag väntade skitlänge(!!!) tills jag kom på att det var tråkigt och gjorde det med en snubbe mest för att "komma igång" en månad senare träffade jag min man :D visst är det typiskt...iallafall...jag tror det är bra att testa många olika, hur ska man annars veta vad man gillar, man provar ju olika fabrikat på krämer och smink ;) ;) ;)

    många är så rädda för tjejers sexualitet men det ligger väl kvar sen gammalt antar jag......

Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...