• Rosenhaga

    Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...

    Jag har varit med ganska många men lärde mig inget om sex om jag ska vara ärlig. Sen träffade jag mannen som numera är min man.

    Allt förändrades med honom, även sex. Han fick mig nyfiken på ett sätt som ingen annan fått. Troligen för att jag är så trygg med honom, märkligt nog sedan dag 1.

    Vad som är normalt antal sexpartners tror jag är hopplöst att få fram. Som vi ser i tråden här så är det otroligt olika hur vi har levt. Men att vara svartsjuk på tidigare partners... Neon, det kan bara gå illa. Gör vad du kan för att lägga det bakom dig.

    Alla erfarenheter vi skaffar oss innan vi träffar vår partner vi lever med i dag har ju faktiskt skapat oss till den vi är idag - och honom till den han är idag. Då var det väl bra, egentligen.

    Och du, one night stands - det är inget att hänga upp sig på, för det är just one night och det fanns väl en anledning till det. ;)

  • Rosenhaga

    Har varit med många, var lite vild och galen när jag var yngre. Sedan blev det celibat i många år, inget medvetet val utan tiden gick bara.

    När jag träffade mannen som nu är min make var det helt annorlunda än med tidigare upplevelser.

    TS - Det skulle vara helt vettvilligt av min man att vara svartsjuk på de tidigare. Jag är med honom nu och de andra kan jag skänka en tanke ibland men de tillhör det förflutna, min man är mitt nuet, min framtid och mitt allt.

Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...