• jocelyn

    Bokat tid, vad väljer jag?

    Min BM sa att man innan insättning av p-stav eller p-spruta provar med minipiller först för att se om man tolererar hormonerna. En psruta går ju liksom inte ur förrän 3 månader senare och OM man skulle må jättedåligt så är det inte värt det (så resonerade iaf hon) . Jag tycker det verkade vettigt. Testa först och sedan om man tål; välj spruta eller implantat.

  • jocelyn

    Det börjar likna propaganda här.

    Det är obehagliga tongångar mot alla som använder hormonella preventivmedel OCH mår bra.

    Ok att ni som mått dåligt av p-medel med hormoner känner att ni vill tipsa om alternativ, det är jättebra. Men vänligen, låt det inte bli en slags mobbing-stämning där ni tror att ALLA kvinnor som valt hormonella medel är så ruskigt outbildade/dumma/grundlurade.

    Många mår väldigt bra av sina p-piller/minipiller/p-sprutor/p-stavar så att dra alla över en kam och säga "det där förstår du ,lilla vän, än något du kommer ångra!" tycker jag låter väldigt illa.

    Om det finns någon UTBILDAD barnmorska el gynekolog här vore det intressant att höra vad den personen har att säga. Andra kommentarer är just kommentarer från privatpersoner; inte fakta.

    Med hopp om ett lite trevligare klimat och respekt för varandras val.
    /jocelyn

Svar på tråden Bokat tid, vad väljer jag?