• Ella

    Sörmlandsbrudar

    Hej!

    Jag bor själv i Södertäljetrakten, och tycker att det vore roligt med lite aktivt erfarenhetsutbyte (ev. träff) mellan oss som bor från Södertälje och söderut i Södermanland.

    Är det någon som är intresserad?

    /Ella

  • Svar på tråden Sörmlandsbrudar
  • Ella

    Halloj! Vad roligt att vi var fler! :)

    Själv ska jag gifta mig i Juni i Taxinge Kyrka, och ha festen i Trostorp, i närheten av Trosa.

    Vore jättekul med en träff. och utbyta tips! Som jag förstår det ska de flesta av oss gifta oss under sommarmånaderna, så vad sägs om en träff i Södertälje strax efter nyår??

    /Ella

  • Ella

    Jessica!

    Vad roligt att vi ska festa på samma ställe! :) .....fast vi ska vara där helgen innan.

    Vi har också varit runt och funderat på vilken kyrka vi skulle välja i den trakten, allt från just Trosalands kyrka till Vagnhärad, men det blev Taxinge pga att den är lite mindre, och vi vill ha ett lite mindre bröllop.

    /Marie

  • Ella

    Glömde en sak.....ska vi prel. boka ett datum i januari? Vad sägs om lördagen den 11/11? Vi kan ju checka av i början av januari hur det fungerar för de flesta, och ser det tjockt ut flyttar vi bara fram det en helg.

    /ella

  • Ella

    Vi kommer att vara cirka 30 personer, vilket jag personligen tycker räcker! Skulle det bli för många kanske det skulle bli som Ferdinand på julafton! ;) Visst kan man skämta om det, men ärligt talat: en fullsatt kyrka, den traditionella brudmarschen när portarna slår upp....och bruden skulle rymma i rena förskräckelsen! :)

    Jessica, du som också hyrt Trostorp, har du koll på om det finns diskmaskin där?

    /Ella

  • Ella

    Precis! Var och vilken tidpunkt kvarstår. Jag tycker att ett café vore mysigt....Har du/ni något favoritcafé eller något bra förslag?

    Som jag förstått har en del av er barn, så ni får gärna avgöra vilken tid det är lättast för er att komma loss. Ett alternativ skulle ju kunna vara före kl. 10 på morgonen och ta en gemensam grötfrukost på café Tratten.....men jag förstår om ni tycker det är för tidigt. Jag är som sagt flexibel.

    /Ella

  • Ella

    Jajemän, Tratten ligger mitt emot kyrkan, på den sidan som är närmast "polisbacken". Nu har de iofs bytt ägare för ca 2 veckor sedan, men det kommer säkert att fortsätta vara mysigt där! :)

    Jessica, jag misstänkte att du fick hjälp upp på morgnarna! ;) Jag har iofs inget barn som väcker mig, men däremot en pratglad morgonpigg fästman. :)

    Så, vad säger ni om kl. 9 på Tratten?

    /Ella

  • Ella

    Hej på er, och Gott Nytt År!

    Har inte varit inne här på ett tag, så det var verkligen roligt att se vilken lång tråd det blivit! :)

    Jag kan också nu på lördag, så jag föreslår att vi spikar det datumet och tiden till att börja med.

    Ha det gött, så ses vi på lördag! :)

    Kram,

    Ella

  • Ella

    Då var det snart dags för bröllopsträffen i Södertälje! :)

    Vi ses alltså på Café Tratten kl. 9 på lördag morgon för en god frukost. Jag sätter mig vid ett bord på övervåningen, och på bordet ligger en Amelia Brudtidning, som ett kännetecken.

    Vi ses! :)

    /Ella

  • Ella

    Haj!

    Det blev en mycket trevlig brudträff på Tratten, fast att vi bara blev 2 st. till slut. Vi diskuterade det mesta man kan tänka sig i bröllopsväg, och kom även inte på en del annat! Ni missade något helt klart, MEN det kommer fler tillfällen i vår.....för eftersom vi båda tyckte att det var trevligt så bestämde vi att vi skulle göra om det!! :)

    /Ella

  • Ella

    Hej Jessica!

    Nej, du babblade verkligen inte på för mycket! Tvärtom, det flöt helt enkelt på naturligt bara! :) Det var som sagt verkligen trevligt, så det ska bli kul att göra om det!! :)

    Kram!

    Marie

Svar på tråden Sörmlandsbrudar