Inlägg från: Fru September-06 |Visa alla inlägg
  • Fru September-06

    LadyComp

    Fru September här...:) Ja jag kan bara säga att jag fortfarande är jättenöjd. Har använt min Ladycomp sedan i maj och har inte blivit gravid på den tiden iaf.

    Har fortfarande ganska många röda dagar men det beror på att min menscykel har blivit längre och längre för varje månad, har man regelbunden mens ska man få fler gröna dagar. Tror kroppen inte återhämtat sig riktigt efter p-pillerstoppet ännu.

    Har aldrig diskuterat p-dator med någon barnmorska utan köpte helt på "eget bevåg". Gissar att de kanske inte känner till Ladycomp eftersom den ju inte säljs i Sverige - undrar också varför när alla jag hört som köpt den verkar så nöjda. Om du ska till gyn så fråga gärna för jag är också nyfiken på vad de anser!

  • Fru September-06

    Hej igen,

    det verkar ju funka trots långa och lite oregelbundna cykler men du ska nog räkna med en hel del röda dagar om det är så. Men när ägglossningen har varit (=tempen höjs) så får jag alltid 14 gröna dagar och sedan kommer mensen, som också innebär några gröna dagar men sen har det varit mest röda dagar fram tills nästa ägglossning. Den tar nog några månader på sig att ställa in sig om det är oregelbundet. Ju mer regelbunden mens desto fler gröna dagar... men jag är iaf nöjd trots allt!

    ...och spännande tycker jag också att det är! Är verkligen kul att se hur kroppen funkar!

  • Fru September-06

    Grattis till ditt beslut! Hoppas du också blir lika nöjd som vi andra.

    Misstänkte nästan att barnmorskan inte skulle känna till Ladycomp men men... nu kanske just din barnmorska kollar upp vad det är för något.

    Känner också att det inte vore någon kris om jag blev gravid - hade det varit det skulle jag nog inte valt p-dator överhuvudtaget. Har iaf klarat mig ett halvår nu så jag känner mig rätt trygg.

Svar på tråden LadyComp