•  Miss Cee

    Hur skulle ni reagera?

    Jo jag skulle nog säga att det är en av de absolut vanligaste sexfantasierna, som jag uppfattat det iaf.

    Jag skule nog hellre tolka din killes avslöjande som en komplimang till dig, snarare än att du inte duger. Han tycker du är sexig och skulle tycka att det var sexigt att se dig i den situationen. Gillade han inte dig så skulle han ju fantisera om honom och den andra tjejen, eller två helt andra tjejer. Kort sagtr, jag tror inte alls att du behöver vara svartsjuk. Det är nog ganska troligt att han inte ens har en bild av hur den här andra presumtiva kvinnan skulle se ut...

    Sen, det är en sak att säga att man tänder på något. En helt annan sak att säga att man verkligen skulle vilja att det skedde. Och därefter är steget långt till att man verkligen skulle uppskatta det OM det blev verklighet...

    Att andra tjejer skulle uppskatta frågan?
    JA jag uppskattar ev att en man intresserar sig för vad som tänder mig, och kanske även mina fantasier.
    NEJ jag skulle inte se det som något positivt för mig del att han frågade om jag ville vara med en annan brud. Men jag har inte tagit illa upp för det heller.

    Jag har fått frågan, eller rättare sagt lite halvflummiga skämt/förfrågningar om ämnet, jag skämtar tillbaka. Men vi vet båda att jag inte är intresserad, och det är ju inget jag far illa av. Om han på allvar skulle föreslå det så skulle jag säga nej, och jag föreslår att du gör det samma. Och det finns aldrig anledning till tjat när det gäller sånthär!

    Du duger och han älskar dig. Han vill inte ha någon annan. Men om du tycker att samtalsämnet är störande och du blir illa berörd så säg det till honom och så får han stänga den burken för evigt, inte värre än så. Och du ska givetvis inte behöva försvara att du inte känner för det.

  •  Miss Cee

    Nästa gång får du säga:

    "Nej det känns inte som min grej, men vet du jag hade tyckt att det var jättesexigt att se dig ihop med en annan man!"

Svar på tråden Hur skulle ni reagera?