Inlägg från: Stina 28/6 2003 |Visa alla inlägg
  • Stina  28/6 2003

    Money, money, money...

    Vi har en budget på ca 60.000 inkl resa med fickpengar och allt. Vi kommer att ha ca 60 gäster och förutom resan är maten den största utgiftsposten, 12.000 kr + vin.
    Vi gjorde en budget på tidigt stadium, där vi tog alla utgiftsposterna från BTs lista. Sen kollade vi upp alla priser från de företag som vi tänkt oss. Det skiljer väldigt på priser.... mellan olika företag och i olika delar av landet. På att göra själv och att låta andra göra.
    Vår genomgående filosofi är att vi ska ha ett sånt bröllop som vi alltid drömt om, och inte göra avkall på någonting. Däremot lägger vi ner extra jobb på att göra mycket själva (dock ej maten) och på att leta reda på billigare alternativ. TROTS detta kommer slutkostnaden att landa på runt 60.000 kr. För oss är det otroligt mycket pengar, jag jobbar men min m2b pluggar, och vi lever snålt nu för att kunna få ihop pengarna. Ibland funderar jag över om en dag och en veckas resa verkligen är värt allt snålande, men som sagt, detta är ju vad vi har drömt om så vi tycker att det är värt det. Ändå vet jag ju att 60.000 inte alls är någon stor summa i sammanhanget. Vi hade utan problem kunnat landa på det dubbla utan att "få mer" för pengarna.
    /Stina

Svar på tråden Money, money, money...